Bästa torrshampot – före och efterbilder

Innehåller annonslänkar till Lyko

hår-11

.

.

Flottigt hår, inte så kul. Och ännu värre lir det när man har ett blekt hår på utväxt… Som ni vet har jag slutat att bleka håret. Här är resultatet fram till nu. 10-15 cm utväxt som är fullständigt hopplös att få och se fräscht ut. Visst, när det är helt nytvättat och stylat funkar det ju. Men det är näst intill omöjligt att inte tvätta det och få det att se skapligt ut… Om det inte hade varit för Maria Nilas torrshampo som jag skrivit om tidigare.

.

.

hår-5 hår-6

.

.

Vilken life saver den är! Från flottigt hopplöst till fluffigt och silkeslent på ett kick.

.

.

Före och efter

.

.

Såklart svårt att fånga på bild, speciellt eftersom det var gassande sol ute, men jag tror ändå att ni kan se skillnaden skapligt.

.

.

Före och efter

.

.

Jag har provat flera olika sorters torrshampo men det här är banne mig det bästa när det kommer till att fungera som ”shampo i flottigt hår”, då är Maria Nilas Cleansing powder här det allra allra bästa!

.

.

Skärmavbild 2020-02-27 kl. 10.03.44

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

[…] I övrigt kan jag berätta att jag var till frissan igår och det var heaven. Alltså så himlans skönt. Sköter sedan sensommaren förra året mitt hår väldigt noga. Slutade helt med att bleka, färga och tona för snart 2 år sedan, och det har gett resultat vill jag lova. Dels så har jag ju en helt annan färg än den jag trodde att jag hade (har blekt och grejat sedan 15 års ålder), och dels så har det blivit mycket tjockare och framförallt friskare. Klipper det regelbundet och tvättar ganska sällan, helst bara 2 ggr/vecka och så använder jag det här torr-shampot (reklamlänk) däremellan (det klarar jag mig inte utan, skrev om det med före och efterbilder här). […]

Gilla

%d bloggare gillar detta: