Nyfrissad och renoveringsframsteg i det exklusiva kontoret jag inreder

.

.

Godmorgon lördag!

.

.

Idag MÅSTE jag ut i trädgården och fixa. Började kratta och gallra bland buskarna för flera veckor sedan och sen blev det inget mer gjort. Nu har jag suttit här inne, sjuk, och i tre veckor och tittat på de där grenhögarna och de blå plastsäckarna och inte kunnat göra något åt det. Men nu är jag frisk och nu ska de bort!

.

.

I övrigt kan jag berätta att jag var till frissan igår och det var heaven. Alltså så himlans skönt. Sköter sedan sensommaren förra året mitt hår väldigt noga. Slutade helt med att bleka, färga och tona för snart 2 år sedan, och det har gett resultat vill jag lova. Dels så har jag ju en helt annan färg än den jag trodde att jag hade (har blekt och grejat sedan 15 års ålder), och dels så har det blivit mycket tjockare och framförallt friskare. Klipper det regelbundet och tvättar ganska sällan, helst bara 2 ggr/vecka och så använder jag det här torr-shampot (reklamlänk) däremellan. Det klarar jag mig inte utan, skrev om det med före och efterbilder här, och hörrni, ser ni vilket risigt sönderblekt hår jag hade på de bilderna? Jösses!!

.

.

Under veckan som gick fick jag också till ett besök på bygget nere på stan. Jag inreder ett exklusivt kontor mitt på Vasagatan och det är så galet roligt att se hur alla idéer nu växer fram på plats. Se bara hur de intetsägande aluminiumprofilerna, plötsligt med en annan färg, blir en elegant inredningsdetalj.

.

.

.

.

På väggarna har listverk och ”speglar” börjat monteras. Allt ska målas in i väggfärgen sedan. Byggnaden är från 50-60-talet så det är inte fråga om några sekelskiftesdekorationer och allmogelister, utan mer en crossover mellan modern enkelhet och klassisk elegans. Ni kommer att förstå längre fram.

.

.

Nej, nu väntar trädgården. Ha en fin dag!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: