Vi firar livet på Ett Hem

.

.

Halloj soliga söndag!

.

.

Vaknade med en ny känsla i kroppen. En nystart på något vis, en nystart med antikroppar och vaccin. Mamma och svärfar är vaccinerade, svärmor står på tur i veckan. Magnus och jag har antikroppar och livet har börjat röra sig åt normalen till (trots att vi faktiskt är långt därifrån).

.

..

Det senaste året har vi inte träffat några vänner, inte rest någonstans förutom till vårt hus i Lofsdalen, inte gått på restaurang, inte bott på hotell, inte roat oss överhuvudtaget utanför hemmets 4 väggar (ändå blev vi sjuka, galet va?). Det har verkligen inte gått någon nöd på oss, eftersom vi trivs sjukt bra i varandras sällskap och älskar att spendera tid i våra 2 hem, men såklart kan man längta efter miljöombyte ibland. Tex så har jag inte varit i Stockholm sedan november/december 2019… Men alltså seriöst… 1,5 år sedan!

..

.

.

.

Nu är det dags för oss att röra lite på oss och besöka Stockholm, känns som att det är läge för det nu. Vad kan då vara bättre än att checka in på det hotell som jag drömt om i flera år?

.

.

.

.

Ett Hem – men ja visst!

.

.

Bättre än så blir det inte och jag ser vansinnigt mycket fram mot det. Kommer inte kuta runt i butiker i centrum, utan det blir möjligtvis en långpromenad på Djurgården, om vädret tillåter, förhoppningsvis en kaffe i solen på innergården på hotellet, långlunch med ett glas vin och såklart en magisk middag, också det på hotellet.

.

.

.

.

Vanligtvis hänger vi inte så mycket på hotellet när vi är ute och reser – men bor vi på Ett Hem är det just det vi vill göra. Suga ut varje minut av vistelsen där. Inspireras av den makalösa inredningen, njuta av varandras sällskap i den magiska miljön, vila på rummet och förföras av kulinariska rätter i köket. Som vi längtar!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: