Vitaminkick på ett kick

Innehåller annonslänkar

.

.

Egenpressade juicer känns ju bara så fräscht och jag har tänkt köpa en juicer i många år. Jag köpte faktiskt en för några år sedan, men efter att vi provat den en gång lämnade vi tillbaka den. Den var billig, runt 500 kr och höll inte måttet. Det blev liksom väldigt lite juice och väldigt mycket mosad frukt. Helt fel. Resterna ska ju bli minimala med så mycket juice som möjligt tänker jag.

.

.

.

.

Nu har vi i alla fall investerat i en bättre variant och den levererar. Supernöjd med den och jag gör mycket juice. Till Tilda blir det söta drycker med apelsin, äpple, mango, ananas etc. Min egen absoluta favorit är den gröna juicen baserad på selleri.

.

.

.Jag blandar alltid sellerin med lime, eller citron, och ingefära, och ibland med mangold eller spenat eller vad jag har hemma. Alltså så gott och det känns verkligen som att man får en rejäl vitaminkick av den riviga juicen. Jag tar rejält med ingefära för jag vill att den ska vara ordentligt stark. Magnus och Tilda tycker att den är vedervärdig, men som sagt, jag älskar den, mest tror jag för att den känns så sjukt hälsosam och jag är inte så förtjust i söta drycker.

.

.

..

.

Den juicern som vi har är en sk råsaftscentrifug. Finns en annan variant som kallas ”slow juicer” och den ska vara ännu mer effektiv när det kommer till att pressa ut vätska ur livsmedel. Enligt uppgift ska man tom kunna pressa vätska ur en avokadokärna med en slow juicer… Lite sugen på en sådan är jag allt…

.

.

.

.

Här hos Ellos finns en liknande råsaftscentrifug med samma prestanda som den jag har, och här hos Cervera finns en sådan slow juicer som jag skulle vilja ha. Om du ska köpa en råsaftscentrifug är mitt tips att inte gå på de billigaste sorterna, de har helt enkelt för låg prestanda. Vill man ha en fin juicer som kan stå framme kan man kika på den här, rätt dyr men jädrans snygg.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: