Uppstart terrassprojekt

.

.

Idag var snickarna här och tog mått för terrassen vi ska bygga på baksidan (eller framsidan, beror på hur man räknar, den här sidan är upp mot vägen i alla fall 🙂 ).

..

.

Det blir en enkel historia, kanske lite grand mer som en riktigt stor trappa. Tänker att jag ska dekorera den med stora krukor fina växter osv. Vi har haft den ena storslagna planen efter den andra, med förslag på verandor i olika varianter för den här platsen, men till syvende och sist har det blivit både för dyrt och för svårt att få till med symetrin och huset. Det är nog bäst ändå att göra på det här enklare sättet.

.

.

Ska bli underbart att kunna använda köksdörren (dörren till vänster) också, den har ju hängt en halvmeter ovanför marken hela tiden och därför aldrig blivit använd. Öppnar bara där och vädrar emellanåt. Dubbeldörren i mitten in till vardagsrummet används för in och utpassering, men det är förenat med livsfara. Speciellt de äldre i vår släkt väljer hellre att gå runt huset för att gå in. Nu blir det slut med det och det känns så bra. Hoppas hoppas att de kan sätta igång och snickra snaaaart! Ser så mycket fram mot detta!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Vad spännande, det kommer säkert att bli superfint. Vi lade skiffer på vår uteplats förra året samtidigt som vi höjde upp uteplatsen så att den kom på samma höjd som vardagsrumsgolvet innanför. Det gjorde så mycket att ha uteplats som man slipper använda trappa för att nå . Vi tillbringade så mycket tid utomhus. Lycka till ❤️

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: