Hittar man inte det man söker får man rita själv och låta tillverka – och det är galet kul

.

.

Det kan vara det roligaste jag vet, att rita inredningslösningar till mina kunder.

.

.

Ibland handlar det om en ny planlösning i en villa, ibland ett helt nytt badrum, eller ett kök. Det kan vara en platsbyggd förvaring i en kattvind, ett sideboard eller en swiming pool med nedsänkt sittgrupp och eldstad, eller så är det som här på bilderna. En trädgårdsbänk (till en medelhavsträdgård som jag också ritat) som inte går att hitta i det land där kunden bor, eller en dubbeldörr i glasmosaik till en master bedroom suite.

.

.

Vill man kunna se oceanen från hallen på övervåningen, men ändå skapa lite privacy i suiten, ja då är det här enda lösningen om du frågar mig. Handtaget blev dock lite fel, så det ska bytas ut. Inte alltid så lätt att vara på en helt annan kontinent än byggarbetarna… 😉

.

.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: