Allt ordnar sig

.

.

God morgon!

.

.

Alla som är egenföretagare med typ bara sig själv som anställd vet att det är väldigt jobbigt att bli sjuk. Inget jobb – inga inkomster. Simple as that… Så inte nog med att man ligger och är vissen när man är sjuk, man oroar sig också för förlorade inkomster och försening i projekt man jobbar med.

.

.

Nu har jag jobbat på i några dagar och känner mig faktiskt piggare och piggare för var dag. Jag har också kommit i kapp med det jag legat efter med och det känns så himla skönt! Blir liksom ett lugn i själen när allt som tyngt en är klart och ivägskickat. Hade en massa administrativa saker som hängde över mig under hela sjukdomstiden, så jag kunde inte riktigt koppla av, men var för trött för att ta tag i det.

.

.

Nu är det klart i alla fall, och dessutom har jag kickat igång bloggen (ytterligare en sak som hängt över mig). Idag kan jag i lugn och ro ge mig i kast dagens arbetsuppgifter – göra en ”rough” budget för ett nytt projekt och leta möbler till en kund.

.

.

Allt ordnar sig, och ja, jag försöker verkligen att leva mer och oroa mig mindre!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: