Wow! Köpte begagnat för 800 och sålde för 18 000

.

.

Ni vet att jag gillar att handla möbler, lampor etc på auktioner, Blocket och andra platser där man hittar ”vintageprylar”. Har handlat många fina saker genom åren. Vårt köksbord tex, är ett auktionsfynd som jag alltid får otroligt mycket frågor om, och just nu är en italiensk vintagelampa på väg hem till oss. Sjukt spänd på den!

.

.

Det bästa vintageköpet jag gjort någonsin är lätt de här stolarna (USA 75) designade av Folke Ohlsson för DUX. Jag köpte dem alltså för 400 kr st och sålde dem ett år senare för 18 000 kr. Alltså snacka om kap. Suuuperfina stolar, men vi kunde bara inte hitta någon bra plats för dem här hemma. De behövde lite kärrlek också i form av ny botten och nya dynor, och jag tog aldrig tag i det eftersom jag inte visste vart jag skulle ha dem. Till slut kändes det som att det enda vettiga var att sälja dem, och så gjorde jag det.

.

.

Vad är era bästa vintageköp?

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Bra investering 👏🏻👏🏻🤩 Mitt bästa köp hittills är min stora Pialampa som jag köpte för 300 kr. Fick fixa nytt tyg (gick att köpa orginaltyget via Gärsnäs)
En ny kostade då ca 8.000 kr, nu är de nog dyrare , men ska inte sälja 😀

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: