Kaosigt värre och vad är det som kommit?

.

.

Gokväll!

.

.

Dagen har gått i ett och jag har knappt hunnit andas känns det som. Började morgonen med ett besök i ett radhus som ska stylas nästa vecka, åkte raka vägen därifrån till ett par kompisar som ska bygga villa. Jag hjälper dem med designen och har ritat planlösningen, kommer nu med inputs gällande material, detaljer och ja det mesta man kan tänkas behöva välja när man ska bygga nytt. Idag skulle vi titta på köket. Efter det var jag iväg till bygget där kontoret jag inreder växer fram. Rörmokaren ville lyfta några saker gällande handfatet som är lite special (vem vill ha standard liksom, hihi).

.

.

Därifrån fräste jag ut till Therese och Erik på ALFAB för att fotografera en sjuuuukt snygg hästlastbil. Jäklar i min lilla låda vilka lastbilar det finns nuförtiden. Annat var det för 20 år sedan när jag kajkade genom Europa på hästtävlingar med fam Hallgren och deras hästar. Lastbilen vi hade då var flott och fin den med, förutom att den la av i Danmark på väg hem, men det är en annan historia. Vi kan väl bara nöja oss med att säga att lastbilen jag fotade idag var typ next level lastbil… Heaven!!!

.

.

När jag var klar där drog jag hem, hämtade sambo och dotter och körde dem till handbollsträning på väg ut till stallet. När vår lilla vita just nu lurviga stjärna hade fått sitt, kom jag hem till det här…

.

.

.

.

Herre gud så kaosigt!!! Vi hade alltså fått lampan vi köpt från Italien. Hade bara inte någon aning om att den levererades med tillhörande frigolithav i storleksordning bollhav på Leos Lekland. Phu! Ur frigolithavet fiskade vi upp inte mindre än 48 rör i Muranoglas, väl inpackade i bubbelplast. Hade någon kikat in genom fönstren hade de trott att vi just mottagit ett enormt parti knark.

.

.

Nu är jag slut som artist och ska kasta mig i sängen.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: