Jag har inte mått så bra – men nu vänder det

Innehåller annonslänkar till Nordiska Galleriet, Ellos och Jotex

sportlov2020-2

.

.

Godmorgon!

.

.

Solen strålar idag med och Lillan är redan i backen. En gullig familj med två barn har köpt grannhuset och vips så har lillan någon att hänga med när vi är här uppe. Så himla bra!

.

.

För egen del blir det jobb här inne i stugvärmen fram till lunch, och vill det sig väl blir det några timmar i backen på eftermiddagen. Jag har inte varit kry sedan vi kom hit, och igår gick det inte längre utan jag fick sätta mig i bilen för att köra de 7 milen till Sveg där jag hämtade ut antibiotika som jag fick utskrivet på vårdcentralen i fredags. Jag är inte jättepigg på att peta i mig antibiotika och har väntat in i det längsta att bihåleinflammationen ska gå över av sig självt. Men som sagt igår gick det inte längre och jag trodde nästan att huvudet skulle sprängas. Vi kan väl säga såhär, det var inte den mest angenäma biltur jag gjort… Alla som har haft bihåleinflammation kan säkert relatera till smärtan bara som den är, lägg därefter på 15 mils bilkörning på en ”tvättbräda” aka ”hårdpackad frusen knöglig snö”… Ousch!!! Det gjorde ont…

.

.

sportlov2020-3

.

.

Efter 3 doser antibiotika känner jag mig redan piggare. Jippi! Det är 4 veckor sedan jag blev förkyld, och jag är så in i bängen trött på det här nu så ni kan inte ana. Jag vill vara pigg och åka på mina nya skidor och ha det kul. Dessutom har vi hyrt längdskidor som jag så gärna vill kasta mig ut i spåren på. En längdtur har det blivit häromdagen, men jag kände direkt att jag inte hade ett enda uns av styrka, så det blev en långsam, om än härlig, skidhistoria på fjället.

.

.

sportlov2020

.

.

Fåtölj Mats Theselius här // det absolut snyggaste soffbordet jag vet, PK 61 av Poul Kjaerholm här // soffan som många frågar om finns här // mysig pläd här // kuddar här

.

.

Ha en riktigt fin dag kära vänner!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Bihåleinflammation är inget skönt – brukar få det nån gång om året så jag förstår dig! Fantastisk utsikt du har man blir glad ! kram

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: