Mina mål med träningen under 2020

.

.

Ok, 2019 var året då jag började träna på riktigt och kontinuerligt och faktiskt blev ”en tränande person”. 2020 kommer att bli året då jag tar det ett steg längre. I år har jag satt upp mål med min träning. Jag har något att träna för, något att sträva mot, förutom bättre hälsa då förstås.

..

.

Mina mål är:

Springa 1 mil i maj – tid oviktig

Springa 5 km på 30 min senast i september

Träna 3 ggr/vecka

Få synbara resultat av styrketräning

.

..

Att sätta upp mål som man sen inte når kan vara förödande för självkänslan, men jag har kommit så pass långt nu i min träningsresa att jag känner att:

.

.

a) Det är realistiskt att jag når mina uppsatta mål

b) Jag VILL verkligen ha något att sträva mot!

 

,.

Hur ser det ut för er? Ska vi träna och peppa varandra?

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: