Resumé av en galet intensiv vecka

aw

Igår var det återigen dags för återkommande AW med härligt tjejgäng

.

.

Godmorgon lördag

.

.

Sov som en stock i natt och vaknade någotsånär utvilad. Det har varit en väldigt intensiv vecka. Inom loppet av de senaste 5 dygnen har jag hunnit med att göra sista dagen av handbollscupen i Falun, planering, styling och fotograferinga av 4 rumslägenhet i Västerås, fotat och sammanställt ett utkast till ett kommande samarbete med Ellos, heldag med jobb tur och retur till Göteborg, försök till att komma ikapp jobbmässigt på datorn, 2 träningspass på gymmet, 8 blogginlägg, klimatevent och strategimöte med agent under en heldag i Stockholm och avslutningsvis, igår kväll, raka vägen från Stockholmståget till AW med härligt tjejgäng. Phuuuu! Inte konstigt då kanske att granarna står kvar här inne, vissna och dana, och att det känns som att jag knappt satt foten här hemma sen nyårsafton…

.

.

aw-2 aw-3

Promenaden från tåget till AWn – Västerås är bra fint ändå på vissa platser.

.

.

Nåväl, idag är Lillan och Magnus i Örebro och spelar handbollsmatch, själv ska jag ägna dagen åt att komma i kapp med några jobb, leverera lite saknat material till min redovisningskonsult inför bokslutet, träna på gymmet och få ut graneländena. Efter det är väl den här dagen slut skulle jag tro, och då kanske jag tar mig ett glas vin i soffan tillsammans med Magnus och pustar ut en smula.

.

.

Vad gör ni idag då?

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: