Ska jag måla om sovrummet?

sovrummet-2

.

.

Vad behöver jag mer till vårt sovrum? Det är frågan det… På bild upplevs det alltid så kalt och tråkigt. Inte alls samma känsla när man är i rummet, då känns det mysigt och ombonat.

.

.

Ska köpa ett överkast, eller en ”fotfilt”, ni vet en sån som finns på hotell. Överkastet viks ju ändå ned och täcker bara typ halva sängen så det känns onödigt att köpa ett jättetäcke. Förresten är det svårt att hitta så stora överkast som inte kostar en miljon (sängen är 210 x 210 cm). Några kuddar i annan färg skulle förstås få det att poppa lite också.

.

.

En tanke som inte riktigt släpper greppet om mig är att måla väggarna. Jag vet att jag sagt att vi behåller det vita, men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig. Kanske skulle det vara fint med en sandig/beige ton på väggarna? Eller en tapet kanske. Tänk om man skulle busa till det med en tapet… Svåra frågor det här, haha! En tavla ovanför sänggaveln då, vad tror ni om det?

.

.

Jag klurar vidare och önskar er en fin dag!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

9 kommentarer

Hej,
Tack för en mycket inspirerande blogg
Googla på ängeltapet eller dyl annan fototapet,eller kolla på Inwhite4you och Novelties Spread the Wings Lina Gardelid den är underbar
Måsågott
Ewa

Gilla

Jaaa! Tapet, tapet, tapet och självklart i brun/beige!!! Har i alla mina 50 år varit vita väggar trogen och skulle aldrig drömma om att ha någon färg alls på dom tills för ett par år sedan då jag började tapetsera rum efter rum med tapeter från Sandbergs. Kolla på deras Linne och Adam, så fint och superdiskret mönster som bara ger det där diskreta, svaga som du aldrig kan få med en målad vägg som lätt blir platt och ”död”. T o m William Morris har fått flytta in i ett rum och jag är sååååå nöjd! Våga färg är mitt tips (om än min favorit färg beige…!)

Gilla

Förstärk ngn av färgerna som finns på kakelugnen . Har för mig att du har gjort det förut . Ser inte så bra exakta färger – grönt eller ljusgult?

Gilla

Jaa! Ombyte förnöjer. Den dagen vi vill ha helvitt igen, tar vi fram penseln. Hälsningar Madeleine i Eskilstuna

Gilla

Vilken fantastiskt fin sängkappa! Var har du köpt den? Vi har också en säng som mäter 210×210 och det är inte helt enkelt att hitta en fin sängkappa i den storleken.
Tack för en inspirerande blogg.

Gilla

Jag skulle hängt en eller två tavlor över sängen (eller mindre på sidan mot dörren till) och plocka upp ram eller bild i samma träslag/färg som den lilla bänken och ersätta den trendiga och lite stela växten med en en mer ”levande” växt eller blomma. Lagom för lite mer dynamik även om färg och tapet är fint och kul…men själv skulle jag tröttna och känna mig mer låst.
Tack för en fin blogg och aldrig sinande inspiration!

Gilla

Har följt dig i alla år o vi har samma smak o stil o vad lyxigt tänker jag att få ge DIG råd 🤗, så här kommer det: en behaglig greige nyans på väggarna (måla!) o lägg en (kamelfärgad) pläd i fotänden av sängen o ställ en modell större vas med höga snittrosor på ena sängbordet så är du hemma 👌🏻 🥰

Gilla

ÅÅÅ tapeten Draktapet grön/guld eller blå/guld Tapet W-65480 skulle bli underbart fin i ert sovrum ! har sett den i Hedemora byggnavsvårdsbutik och den skulle vara så fin mot er kakelugn och passa fint i ert oroligt vackra hus 🙂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: