Gillar när håret blir såhär

Innehåller annonslänk

falun

.

.

Go’kväll

.

.

Just checkat in på hotellet i Falun efter ett antal matcher under dagen. Jag är svinhungrig och måste bara hitta något att äta innan middagen ikväll! Trots det kunde inte låta bli att ta en klassisk spegelselfie inne i badrummet eftersom jag är så nöjd med håret just idag. Ni vet ibland blir det kaos hur man än gör, och ibland blir det bra även om man hade sjukt bråttom i morse och hann fixa frilla i typ 1 min, och sen har jag inte borstat det förrän nu!

.

.

Jag har som ni kanske vet slutat bleka/färga håret (snart 1 år sen nu) och längtar till att allt det blonderade är bortklippt. Jag tar lite lite i taget eftersom jag vill ha långt hår och är väldigt glad åt längden just nu. Ska nog låta det bli ytterligare lite längre tror jag.

.

.

falun-2

Skönaste tröjan i ullblandning, från Åhlens här.

.

.

Nej nu måste jag ut och leta rätt på något att äta. En match kvar innan dagen är slut och Magnus och jag kan äta middag ihop.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: