Tips! Bästa bästa svenska serien

1

.

.

Alltså om någon mot förmodan missat Josephine Bornebuschs underbara serie Älska mig, så  m å s t e  ni alldeles genast börja titta på den. Den… är… så… BRA! Jag klämde de 6 avsnitten i första säsongen på ett par dagar nu när vi var lediga. Ville bara inte att det skulle ta slut, men det gjorde det ju förstås. Behöver dock inte hänga läpp längre än till hösten 2020 då säsong 2 släpps. Can’t wait!

.

.

Serien är underbar på precis alla sätt och vis. Mörk, rolig, sorglig och tänkvärd, och man kan ju bara inte låta bli att älska, både Josephine Bornebusch själv, men också hennes karaktär Clara. Josephine har nämligen både skrivit manus och regisserat alla avsnitt, samtidigt som hon spelar den inte alltid så sympatiska överläkaren Clara.

.

.

En serie precis i min smak! Högsta betyg!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: