Det här är så stort

Skärmavbild 2020-01-04 kl. 08.06.37

.

.

I hela sitt liv har Lillan längtat efter den här dagen, då hon får åka iväg på handbollscup i stor buss! Otaliga är de gånger då hon fått vinka av sina storasystrar när de dragit iväg, och varje gång har hon själv längtat allt mer intensivt. Hon har varit iväg på ett par cuper med övernattning nu, men i morse var första gången de åkte med buss och flera lag…. killar…

.

.

Kvart i sju i morse var det samling utanför ”Bomben” och påstigning på bussen, med massor av förväntansfulla barn och yrvakna föräldrar, hahaha! Jag skjutsade dit henne och Magnus (som är tränare). Lillan var så taggad så det var inte klokt, hon hade sååå svårt för att komma till ro och somna igår. Överladdad om man säger så.

.

.

Nu ska jag själv ta och packa och göra mig iordning och dra iväg till Falun och Kopparcupen! Föräldrar får såklart inte åka buss, så jag tar bilen och kommer efter.

.

.

Kram, så ses vi i Falun då!

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: