Om att fira jul på en herrgård

Skärmavbild 2019-10-30 kl. 17.12.14

Med på Mio-resan var bland annat Sofie och Helena, som står bredvid mig på bilden högst upp, och Annette på bilden längst ned.

.

.

Sitter åter på tåget, på väg hem mot Västerås den här gången. Det blir en lång dag idag och jag ser fram mot en tidig kväll och lite chill på hemmaplan imorgon. Ska bara packa och förbereda lite inför helgen, som kommer att tillbringas i Skövde på handbollscup. Magnus och jag ska bo på Knistad Herrgård, det där jättefina stället som vi, ett gäng influencers, bodde på när vi var bjudna på studiebesök hos Mio förrförra sommaren (bilderna är därifrån). Ska bli härligt!

.

.

Apropå härligt så såg jag att Knistad har erbjudanden om både julfirande här och nyårsfirande här med typ all inclusive. Men hur skönt tänker jag som just nu är väldigt trött… Tänk att bara lämna allt hemma och ge sig iväg till en herrgård där personalen tar hand om allt julstök och fix. Ni vet, bara checka in och åka med liksom. Någon gång ska jag testa det. Som sagt, just nu när ögonen går i kors, verkar det som ett otroligt skönt alternativ…

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: