På väg med tåg mot nästa stora inredningsuppdrag

Göteborg-3

.

.

Good morning

.

.

Här var det uppe med tuppen och lagom när övriga familjen vaknade så var jag redan halvvägs till Göteborg. 06.10 hoppade jag på tåget, och tittar jag på klockan nu så ser jag att jag redan hunnit jobba 3 timmar snart.

.

.

Göteborg

.

.

Jag ska bara till Göteborg över dagen för att besöka ett bygge och träffa hantverkare i ett hus som ska renoveras och inredas. Hela huset är i princip utrivet och bara ytterväggarna står kvar. Mycket spännande uppdrag, och jag ser sååå fram mot att få sätta klorna i det.

.

.

Göteborg-2 Skärmavbild 2019-10-30 kl. 08.59.34

.

.

Önskar er en finfin dag!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Beundransvärt måste jag säga. Så duktig och företagsam du är. Lycka till med ditt nya spännande uppdrag! Kram ❤

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: