Lys upp hörnen med stämningsljus från en skulptural lampa

innehåller annonslänkar

Skärmavbild 2019-04-01 kl. 10.37.36

.

.

Någon mer än jag som blivit lite överrumplade av hur mörkt det faktiskt blev när vi ställde om till vintertid? Tycks glömma känslan från år till år. Sen är det väl också slutet av oktober och november som är de allra mörkaste och tristaste månaderna också. Eller ja, i alla fall november.

.

.

Hur som haver blir lampor extra viktiga nu. Och mitt tips idag är att tänka på att lysa upp hörnen. Alla tänker på att lysa upp i fönster och över bord osv, men just hörnen blir ofta bortglömda och hemskt mörka. Stämningsbelysning i hörn blir rasande trevligt med en fin skulptural lampa. Vår Pipistrello är en stor favorit som jag drömde om länge innan vi kunde införskaffa. Den finns här hos Nordiska Galleriet som just nu har REA på den, nedsatt med hela 2500 kr! Tips!

.

.

En helt annan typ av lampa är den här, med en betydligt lägre prislapp på 1279 kr (nedsatt 20%), från Ellos. Himla cool, den skulle passa här hemma hos oss, och jag funderar på att köpa den.

.

.

11.jpeg Skärmavbild 2019-10-30 kl. 23.47.03.png

 

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: