Ett måste att köpa med hem från Göteborg

Göteborg-5

.

.

Det har blivit ett måste för mig att handla hem havskräftor när jag åker till Göteborg. Några kylklampar runt paketet så håller de sig kalla hela resan (tar runt fyra timmar med tåg). Lillan älskar allt vad skaldjur heter och blev suuuperglad när jag kom hem med den här fångsten igår. Själv blev jag himla sugen på vin så jag tog mig ett glas till kräftorna!

.

.

Göteborg-6

.

.

Jag brukar köpa dem i en fiskeaffär belägen i Nordstan nära tågcentralen. Tror att den heter Feskar Bröderna eller något sådant. Alltid jättefina varor och bra priser. Nästa gång ska jag ta med mig en frysväska så att jag kan köpa med mig lite mer. Var sugen på ett nät hjärtmusslor till en Pasta Vongole idag, men var rädd att de skulle bli dåliga under resan så jag passade på dem. Men nästa gång så!

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: