Först löpning och sen pyssla om mig själv

Innehåller annonslänkar till Lyko och Albarla

smink-3

.

.

Precis kommit hem från en löptur på 5,2 km. Det kändes så jäkla bra och det var bara i de värsta backarna som jag kom efter Magnus. Men så snart det blev plant sprang jag i fatt honom. Det är så himla kul att träna tillsammans, speciellt nu när han inte behöver vänta på mig och vi håller ungefär samma tempo. Såklart springer han lite fortare om han är själv men jag springer nu tillräckligt fort för att vi ska kunna träna ordentligt tillsammans. Det blev faktiskt personbästa på 5 km för mig idag!

.

.

smink-2

.

.

Imorgon åker vi till Skövde och Knistad Herrgård här, och jag ska ägna kvällen åt att packa, färga ögonbrynen med den här lätthanterade färgen från Depend, lägga den här peelingmasken (första sen jag började med Albarla ansiktscremer, de finns här). En hårinpackning hinner jag nog också med. Skönt att vara lite piffad när man ska iväg tänker jag.

.

.

Ha en skön kväll!

Kram

Helena

.

 

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Hej! Du har en jättefin lyster i ditt ansikte, vad tycker du nu om produkterna från Albarla? Är det någon skillnad på dem och andra produkter du använt ?
Ha en forts bra vecka och tack för all inspiration!
Catarina

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: