11 saker jag har att glädjas åt under årets mörkaste månad

sovrum-12

.

.

Godmorgon! Börjar dagen med några pix från vårt sovrum och en ”happylista”  🙂

.

.

Så var det fredag igen och dags för lite ledighet. För vår del blir det två nätter på hotell och en massa handboll förstås. Lillan ska spela Skadevi Cup och hon är så galet spänd. Tyvärr har hon varit lite förkyld i veckan så det blir antagligen inget spelande för henne förrän på lördag, men bara grejen att åka iväg med laget är stort för en liten 11 årig tös.

.

.

sovrum-9

.

.

Jag skrev häromdagen om mörkret som råder den här tiden på året, ett mörker som kan göra vem som helst lite smådeppig. För att inte bli allt för drabbad av det har jag bestämt mig för att se till att ha saker att se fram mot och verkligen glädjas åt det lilla om dagarna. Här kommer min lista på saker att se fram mot och skar jag kommer glädjas åt under mörka november.

.

° Nästa vecka åker hela familjen till Spanien för att hälsa på Lillans storasyster Jonna i Billbao.

° Vi tänder ljus och myser mest varje dag, OCH jag lever i mina myskläder.

° Tacksam för varje dag det är barmark så jag kan fortsätta löpträna och cykla.

° Jag har just nu flera superroliga jobb som löper parallellt.

° Lillan ska praktisera på en arbetsplats 1 dag, och en vänlig själ har ordnat plats på ett hunddagis åt henne. Som jag gläds med henne, hon som själv var så duktig och först på egen hand ringde runt till vart enda hunddagis i Mälardalen utan att få napp…

° Magnus och jag sticker några dagar till Lofsdalen på tu man hand.

° Trädgården är full av nedfallna löv och jag längtar efter att vara ute och kratta.

° Häromdagen tömde jag vår sopsortering, och källaren på tomma kartonger och annat bös. En härlig känsla att veta att huset verkligen är tömt på skräp!

° Lämnade in det här paret nya snygga stövletter jag köpte på rea hos Members på sulning och klackning (det var lädersula), och skomakaren sa till mig att de var ett par fantastiskt fina skor i en osedvanligt bra kvalitet. Vilket fynd! Ser fram mot att få hämta ut dem och använda dem, de var så sköna dessutom!

° Snart får vi plocka fram julbelysningen! Härligt med ljus i vårt hus.

° Om någon vecka tar jag första sippen glögg för i år. Längtar 🙂

.

.

Vad ser ni fram mot? Vill ni dela med er, klicka på rubriken till det här inlägget så kommer kommentarsfältet upp längst ned under all text.

.

.

hangmatta-7

Myskläder från Hangmatta här

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: