Jag är flygfärdig nu – trodde aldrig den dagen skulle komma

sport

.

.

Jag kommer att säga upp mitt medlemsskap, i alla fall tillfälligt, på det tämligen exklusiva (och ganska dyra) gymmet där jag är medlem. Syftet med att välja just det gymmet var att jag skulle komma in i ordentliga träningsrutiner och då behövde jag ett gym där det absolut inte tog emot att åka till. Den tämligen höga månadskostnaden bidrog också till att jag kände att jag verkligen behövde träna för att få valuta för pengarna.

.

.

Det har varit det bästa gymmet jag kan tänka mig, och alla personliga tränarna där som hjälpt mig på traven, har varit grymma! Dock känns det nu som att jag är ”flygfärdig”. Träningen är en naturlig del av min vardag och jag vill prova lite olika träningsformer. Magnus tränar på Friskis och Svettis och jag vill kunna träna tillsammans med honom så det kommer att bli ett medlemskap för mig där istället. Har nog någon eller några månaders uppsägningstid på mitt gym så jag ska verkligen pressa ur det sitta göttiga där nu under hösten innan jag ger mig av på egna ben. Trodde aldrig den dagen skulle komma.

.

.

sport-5.jpg

.

.

Som sagt, gymmet var lite dyrare än dee flesta andra gym, åtminstone här i Västerås, så det kommer att bli en del pengar över nu (speciellt om man tittar på ett helt år, uj uj!) så kanske kan man ge sig på att unna sig lite lyx, lyx, lyx nu, 😉

.

.

Här är några grejer jag gärna skulle klicka hem för pengarna som ”blir över” det närmsta halvåret. Presentkortet här, skulle jag inte ge till mig själv, men någon som står mig nära skulle förstås bli superglad. Himla bra present det där!

 

Skärmavbild 2019-09-10 kl. 10.39.14

1 Prisbelönta Foreo Luna 2 här // Mekanisk rengöring med massageeffekt helt enkelt. Skonsam peeling för att avlägsna döda hudceller. Kan bara gissa hur ren och skön man känner sig efter. Värt att veta – Fick pris vid Elle Beauty Award 2019. Och ja, jag skulle vilja testa!

2 Men hallå där snygg tandborste här! Att en uppladdning håller i 365 dagar, yes ett helt år (!) gör ju att man blir lite sugen på att beställa hem den, inte sant? Inget mer trasslande med sladdar och sunkiga uppladdninsgstationer i badrummet (kan bli galen på det). Ett varsitt ersättningshuvud här till varje familjemedlem vore kalas.

3 Presentkort på Sniph här i valfritt antal månader. Den ultimata presenten till någon som står en nära. Parfym är alltid svårt att ge till någon, eftersom doftpreferenserna är så olika. Men med Sniph väljer personen som får presentkortet själv vilka dofter hon/han är intresserad av att testa. Perfekt med andra ord!

4 Diskreta exklusiva Guldörhängen här så jäkla snygga och jag bara vill ha dem. Visat dem för er tidigare men kan inte riktigt släppa dem…

.

.

Skärmavbild 2019-09-10 kl. 11.19.20

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: