Många inredningsuppdrag nu och jag behöver hjälp

Innehåller annonslänkar till Stronger och Gina Tricot

Skärmavbild 2019-09-11 kl. 17.49.41

Alltså jag lever i mina tights som finns här och skjortan som finns här på dagarna när jag far runt mellan jobben på min nya cykel. Har alltid hatat att cykla tidigare, men nu vill jag bara cykla överallt! Haha!

.

Jag har så himla mycket roliga projekt som pågår just nu så ingen kan vara gladare än jag. Mäklarstylingarna, som jag upplevde dalade i antal under våren, har fått ny fart och rasar nu in i ett högre tempo. De tenderar också vara mycket större än tidigare. De där snabbt in – snabbt ut, är inte så poppis längre, nu är det mer omfattande stylingar kunderna efterfrågar. Det är kul och bra eftersom det är då vi känner att vi verkligen kan göra skillnad.

.

.

På arbetsbordet finns också en rad inredningsuppdrag hos privatpersoner. Jag har ända sedan jag började med det här, för 8 år sedan, försökt ta fram ett vettigt koncept för hur jag ska jobba med just de uppdragen praktiskt. Det har varit lite klurigt, men faktiskt känns det nu äntligen som att jag landat allt i en väl fungerande process.

.

.

Skärmavbild 2019-09-11 kl. 17.50.31 Skärmavbild 2019-09-11 kl. 17.50.15 Skärmavbild 2019-09-11 kl. 17.51.31

Suveränt bra och väldigt roligt när man får vara med från början! Här är vi nere i området vid Steeam Hotel och kikar på lägenheter under produktion som Skandia Mäklarna i Västerås säljer. 

.

.

Det enda jag just nu plötsligt saknar är bra hantverkare… Jag har jobbat med samma firma i alla år, men nu är de så fullbokade så de har inte tid med något nytt förrän i NOVEMBER. Panik! Jag behöver en målare NU och jag behöver en snickare strax efter den 26 september. Känner jag någon som känner en skicklig yrkesman/yrkeskvinna som har tid för nya kunder typ snarast? Meddela mig på info@helenakhome.se

.

.

Skärmavbild 2019-09-11 kl. 17.52.11 Skärmavbild 2019-09-11 kl. 17.51.45 Skärmavbild 2019-09-11 kl. 17.50.31

Foto: Ralph Welin

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: