Älskar just den här modellen på klänning

klänning-4

Klänning i chiffong här

.

.

Hello hur har ni det? Här är allt bra och jag har precis krypit ned i sängen för att släcka snart. Är så himla trött på kvällarna just nu så jag börjar nästan att se fram mot sängen redan vid 20.00… Kul sambo/mamma va?!

.

.

Idag har VLT (lokaltidningen) varit här och intervjuat mig, blir ett reportage om några veckor skulle jag tro. De gjorde ett rep precis när vi renoverade som mest och väntade på att få flytta in. Nu ville de komma tillbaka för uppföljning. Kanske ångrade journalisten sig när vi kom till delen där hon skulle fota mig. Åhhh, stackare, hon hade nog inte räknat med att behöva ta 100 bilder innan 1 blev helt ok enligt mig. Gissar att jag är arbetsskadad av allt bloggfotande i min ensamhet.

.

.

klänning-2 klänning

.

.

Jag föredrar verkligen att fota mig själv, istället för att låta någon annan göra det. Kruxet är bara att det tar en jäkla tid, tid som jag egentligen inte har, så det finns faktiskt lite planer på att jobba tillsammans med en fotograf. Jag har en kille jag lyft idén med, och han var intresserad, men vi får se hur det blir framöver, inget bestämt ännu.

.

.

Nåväl, vad tycker ni om min nya klänning här? Fin va? Jag älskar verkligen  den här modellen av klänning och känner mig alltid oerhört bekväm, och fin, i såna. Har scannat marknaden och hittat några finingar, till bra pris.

.

.

Skärmavbild 2019-09-12 kl. 22.19.44

1 Svart klänning som påminner extremt mycket känningen jag har på mig på de här bilderna, den får jag alltid så mycket beröm för. Den kostade typ några hundralappar, precis som den här ”lookaliken” gör.

2 Men rackarns så snygg den här från By Malene Birger var då! Lite finare och lite festligare kan man väl säga.

3 Underbar är bara förnamnet! En orange dröm som det more or less står mitt namn på, finns här. Finns i grönt också.

4 Hur glad blir man inte av den här mönsterbomben till det bra priset?!

5 Boho chic, jag smäller av så fin den här småmönstrade klänningen är. Den vill jag ha och prislappen på endast 400 passar mig perfekt!

6 Smycken som dessa passar perfekt till! Guldring med pärla här, pluttar i återvunnet guld här, och halsband här.

.

.

klänning-3

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Men såå fina bilder😍 Håret, sminkningen, klänningen, allt!!⭐⭐⭐
Verkligen jättefina bilder på dig👌👌👌
Kram😘

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: