Jag tycker nog fasen att jag ser rätt fräsch ut för att vara 47 år och osminkad

Innehåller reklam för Albarla och annonslänk

albarla-4

.

.

Uppdatering kl 11.40 30/7!!!

Albarlas hemsida ligger nere medan deras betalningslösningar uppdateras. Osäkert när det blir klart, men testa igen om några timmar. Jag meddelar här när allt är i sin ordning igen. Vi får se det som barnsjukdomar helt enkelt. Albarla är som ni vet nytt i Sverige sedan bara några månader.

.

.

Godmorgon!
.

.

Lite sämre väder här i Lofsdalen idag så vi får se vad vi hittar på. Jag har lite jobb att göra så jag kanske passar på att ta tag i det. Igår strålade solen och det var uteaktiviteter från tidig förmiddag till kvällen. Lite röd om nosen blev jag allt.

.

.

Nåväl, jag fortsätter att smörja mitt ansikte med Albarla som jag har ett samarbete med. Albarla är en skön anti-wrinkle-kräm som jag utvärderat och skrivit om här.

.

.

Och som ni vet vid det här laget – Jag är rynkig, framförallt i pannan, och jag har ärr så det är inte tal om några mirakel här, för de rynkorna finns kvar. Men… de är så mycket mjukare, så mycket mer diffusa. Det är framförallt runt ögonen, munnen och ärren vid hakan jag upplever förbättring, och så glowet förstås. Min hy strålar, och det har den aldrig gjort tidigare.

.

.

albarla-5

.

.

Lika bra att jag drar det här en gång till – Jag använder BARA Albarla sedan mitten av juni. Aldig gjort ansiktsbehandlingar på salong, aldrig gjort Botox, fillers, Dermapen eller andra hudförbättrande åtgärder (typ sånt jag inte ens vet namnen på :-)). Och, jodå, jag tycker nog fasen att jag ser rätt fräsch ut för att vara 47 år och osminkad. Lite lagom rynkig, men ändå fräsch liksom.

.

.

Om du också vill testa Albarla, ger jag dig följande erbjudande.

.

45% rabatt på ditt första köp!

.

Gör såhär:

1 Skapa ett konto här samt ladda upp en före-bild så får du 35% rabatt. 

2 Lägg till koden partner30362 (i rutan för partner code) så får du ytterligare 10% rabatt! 

.

.

Och du, har du testat Sniph här, noga utvalda dofter från exklusiva parfymhus för bara 159 kr/månad (utan bindningstid). Ge det en chans vetja!

.

Skärmavbild 2019-07-31 kl. 08.32.59

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: