Hysteriskt shoppande är så 2017

Innehåller annonslänkar till Sniph, Freebra, Estelle & Thild, The Kooples, Gina Tricot och Lugot

stockholm-9

Favvoklänning med många år på nacken 🙂

.

.

Sista juli idag och imorgon är det augusti. Förr tyckte jag att augusti var en höstmånad men de senaste åren har det mer känts som högsommar. Åtminstone fram till skolstarten. Men men, vi har några veckor kvar dit, och ännu ligger soldränkta dagar, svalkande dopp och en rad ljumma kvällar med gyllene solnedgångar framför oss. Härligt!

.

 Jag har knappt handlat någonting i klädväg den här sommaren. Mest bara använt det jag redan har i garderoben. Känns så bra. Hysteriskt shoppande inför sommaren känns så 2017. Att använda det man har är mer 2019, inte sant?

.

Men… för den som verkligen behöver något nytt kommer här några tips på finheter jag själv skulle kunna tänka mig ♥

.

.

Skärmavbild 2019-07-31 kl. 09.26.31

.

.

Helt ljuvlig romantisk klänning här som funkar långt in på hösten tillsammans med strumpbyxor, kängor och en skön kofta

Snyggt läppglans här till sensommarbrännan

”Osynliga” bh-band här för bara 49 kr, så smart!

 Tuff axelremsväska här

Trendig sandalett till bra pris här

Coolt bälte här

Diskreta men exklusiva örhängen här

.

.

Och du, har du testat Sniph här, noga utvalda dofter från exklusiva parfymhus för bara 159 kr/månad (utan bindningstid). Ge det en chans vetja!

.

Skärmavbild 2019-07-31 kl. 08.32.59

.

.

Ha en fortsatt fin dag!

 

.

.

Kram

Helena

.

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Jag håller också på sedan ett par år att ”förbättra” garderoben med klassiska kvalitetsplagg som man kan ha resten av livet, det är toppen men ibland lite tråkigt också för det är ju såå roligt att köpa sig ngt nytt ibland(läs ofta ;)) och det var ju inte riktigt min mening från början, det som är ”bra” är ju att man gör fynd i sin egen garderob titt som tätt med ngt man glömt att man har, så därför blir spannet brett med fina (hyfsat dyra) klassiker och så andra (också fina) grejer från kedjor. Sen tycker jag det är så bra – för jag kan ju skylla på er influencers att det är ni som får stå till svars för mitt shoppande, hi hi mao sluta tipsa så bra <3<3

Gilla

Logisk brist i innlegget og alle andre for den saks skyld….du , og alle andre andre influensere sier at dere er opptatt av miljøet, at man ikke skal shoppe etc, allikevel er nesten alle innleggene dine reklamelenker( folk skal klikke og SHOPPE….)

Lever du av å konsumere og få andre til å gjøre det også, så stå for det! Spar oss for liksom miljø tenkingen. Det du SIER (skriver) og det du gjør går jo ikke ihop 🙂

Heidi

Gilla

Den dagen då konsumtionen upphör helt och hållet kommer aldrig att inträffa. Ett visst mått av nödvändig shopping kommer alltid att finnas. Ett par skor går sönder och du behöver ett par nya, du har gått upp/ner i vikt och behöver ett par byxor i en annan storlek, etc et. Det är den onödiga, överdrivna shoppingen, den shoppingen där man bara handlar och handlar, utan att reflektera över hur ens val påverkar vår miljö som avses. Behöver jag verkligen ett par byxor till? Kanske kan jag klara mig med tröjan från förra året… osv.

Nu min fråga till dig: Du menar alltså på fullt allvar att exempelvis en reklamfinansierad tidning inte kan skriva en artikel som avhandlar konsumtionssamhällets inverkan på miljön?

Och vad min egen shopping anbelangar har den de senaste åren reducerats avsevärt. Så att påstå att jag lever av att konsumera ter sig en aning märkligt.

Kontentan av det hela är alltså att, JA! Behöver du som läser min blogg verkligen den här nya ”saken”, är den nödvändig för dig? Då blir jag glad om du klicka för att shoppa! I annat fall ska du låta bli!

Frågor på det?

Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: