De valde mig!

Innehåller reklam och annonslänk

.

.

Wow GLOW! Alltså 1, det blev ett samarbete med Albarla (tillräckligt bra resultat), och 2, wow, wow, wow vad nöjd jag är. Såklart inte slät som en babyrumpa och såklart har jag mina rynkor och ärr kvar, men… Titta på skillnaden! Glow och mjuka (mjukare) fina linjer. Pannan är bortom räddning så titta inte på den, men kolla hakan, runt munnen, runt ögonen och liksom själva kvalitén på hyn i övrigt. Spänstigare, inte sant? Det är förstås svårt att få fram det exakt på bild men det syns jag lovar. Min syster sa till mig för ett tag sen ”men Gud vad du har fått fin hy, har du gjort något speciellt”. Neps, som ni vet gör jag inga fillers, botox eller andra ansiktsbehandlingar, ganska uppenbart jag vet, men ändå.

.

.

Jag har heller inte, sedan 1 månad tillbaka, gjort ett skvatt mer än tvättat ansiktet med den här ansiktsrengöringen som jag använt i flera år, och sedan smort in det med Albarlas Face Cream och Eye Cream Plus. Eftersom Eye Cream Plus är den cremen som innehåller mest verksam substans blev jag rekommenderad att använda den även på ärren på hakan och ”de värsta rynkorna”, så det gjorde jag.

.

.

Skärmavbild 2019-07-14 kl. 18.27.55.png Skärmavbild 2019-07-14 kl. 18.44.52

.

.

Vid tre tillfällen tidigare i livet har jag ätit en medicin som heter Roaccutan. Den är receptbelagd, och i alla fall på den tiden, fanns den bara på licens för hudläkare. Jag hade svår acne, därav ärren, och det enda som hjälpte, förutom att skära upp bölderna eller tömma dem med grova nålar på hudkliniken, var Roaccutan. Bölderna försvann och ärren och de röda märkena efter dem utplånades eller blev så mycket bättre i alla fall. Det var verkligen som magi, huden läkte sååå fint med den medicinen. Nu är det 15 år sedan jag åt sista kuren och jag kan lätt säga att inget sedan dess har gett samma utfall som de här två krämerna jag använt sedan mitten av juni. Resultatet påminner absolut om det jag upplevde med Roaccutan.

.

.

albarla-5

.

.

Fantastiskt nöjd! Och såklart har jag inget smink på bilderna, för den som undrar, och inte har jag ”slätat ut mig” med redigering heller (haha, jodå, jag brukar allt fixa till bilderna lite annars).

.

.

albarla-6

.

.

Albarla här innehåller ett algextrakt som är vanligt förekommande i olika anti age/anti wrinkle hudkrämer, den är helt parfymfri, billigare än andra likvärdiga krämer och ja, uppenbarligen fungerar den som tänkt – på mig i alla fall. Nu vet jag att ni är några som läser det här som gärna vill upplysa mig om att ”det finns inga mirakelämnen som tar bort rynkor bara så att du vet du lättlurade människa”, och det får var hur det vill med det. Oavsett vad det är i krämerna som ger önskad effekt, så funkar det här på mig, punkt slut.

.

.

Och för dig som känner dig sugen på att prova och se om du får samma goda resultat som jag fick efter 1 månads ihärdigt användande, så kan jag, tack vare samarbetet jag blivit utvald till, erbjuda dig totalt hela…

.

45% rabatt på ditt första köp!

.

När du skapar ett konto här samt laddar upp en före-bild får du 35% rabatt. Med koden partner30362 (i rutan för partner code) får du sedan ytterligare 10% rabatt! 

.

Före-bilden är förstås inget som visas på sidan, utan den är bara för din egen skull så att du själv kan utvärdera efter några veckor. Men eftersom jag är sjuuukt nyfiken vore det vore det grymt om du som testar kunde dela med dig av ditt resultat/upplevelse till mig efter en tid. Du behöver förstås inte visa bilder utan bara skriva en rad i kommentarsfältet. Skulle uppskatta det mycket.

.

.

albarla-7

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

10 kommentarer

Ja, du ser mjukare, slätare och piggare ut. Lite mer lyster. Fint! Hmmm, kanske vore något!
När vi ändå är inne på förbättringar. Har för mig att du skrev att du kvalat in för att få en operation av hänget vid ögonen. Men blev det av? Jag har själv en massa häng och ser så trött ut. Men jag är jätterädd för allt vad operationer heter… har inte kontaktat läkare.
Det syns att du motionerar! Du ser stark och frisk ut. Gör sitt till för cirkulation och hy, har jag läst. Tyvärr,
hjälper det inte att bara läsa..😉

Gilla

Hej Britt Marie, stämmer att jag kvalat in, men jag har inte tagit steget ännu… Lite feg jag med. tror att det är en gammal yrkesskada… Det är ju alltid en risk att skära i en människa… Men jag SKA, jag MÅSTE 🙂 Tack för dina ord, jag känner mig stark! Mvh Helena

Gilla

Hej! Du övertygade mig att beställa😊, men jag får inte koden att fungera…står att den är ogiltig…

Gilla

Koden ska klistras in i rutan för partnerkod, inte den andra rutan. Det var kanske lite otydligt i inlägget. Sedan ska du registrera ett konto och laddar upp en före-bild på dig själv, på din kontosida – ingen annan ser den, den är bara för dig liksom, då får du 35% rabatt, lägg sedan till partnerkoden, i partnerkodenrutan, så får du ytterligare 10% = 45% totalt alltså! Ledsen om det inte tillräckligt tydligt framgick! Kram Helena

Gilla

Hej Helena,
jag blev övertygad och tänkte testa men din ”partnerkod” ger bara 10% rabatt, inte de utlovade 45..

Kram L

Gilla

Det var kanske lite otydligt i inlägget. Om du registrerar ett konto och laddar upp en före-bild på dig själv, på din kontosida – ingen annan ser den, den är bara för dig liksom, så får du 35% rabatt, lägg sedan till partnerkoden som finns i mitt inlägg så får du ytterligare 10% = 45% totalt alltså! Ledsen om det inte tillräckligt tydligt framgick! Kram Helena

Gilla

Du ser brunare ut på bild 2 annars ingen skillnad.45% rabatt känns oseriöst.
Var och en bestämmer själv.
Jag tror mer på din träning o styrka än hittepå produkter.

Gilla

Svårt att på bild dokumentera skillnaden på innan och efter, speciellt eftersom jag har varit på semester och är lite brunare. Sedan blir ljuset alltid olika när man fotar och så, men jag gjorde mitt bästa. Helst hade man förstås velat att folk skulle få se den fina skillnaden irl, men nu går ju inte det och då får det bli så bra som det går bara. Inte mycket man kan göra åt det.

45% rabatt på första köpet är inget konstigt när ett helt nytt företag ska lansera en helt ny produkt på en helt ny marknad. Den förlorade förtjänsten läggs på kostnaden för marknadsföring, det är sedan gammalt och inget ovanligt. Det kostar som bekant att bygga varumärke och knyta kunder till sig.

Hittepå produkter göre sig icke besvär hos mig, men forskning och framför allt BEPRÖVAD ERFARENHET (i det här fallet), det går hem hos den här gamla sjuksköterskan! Och förstås gör träningen och styrkan sitt, det finns det finfina forskningsresultat på!

Tjing!

Gilla

Nja, du är lite solbränd, kanske mer utvilad på andra bilden. Samt du höjer lätt på ögonen och ler lite på andra bilden. Dessa saker tillsammans gör att du ser lite fräschare ut helt klart, men tror mest det beror på dessa saker. På mig som är i din ålder gör lite solbränna och ledighet stor skillnad på mitt utseende. Har jag motionerat blir det som ett lyft pga blodgenomströmningen och syret huden får. Sen kan jag ändå tro på bra produkter oxå, jag gör även dermapen och ibland skinboosters. Dermapen kanske du skulle våga prova?

Gilla

Du har säkert rätt på flera av de punkter du tar upp. Jag försökte dock ha samma min, samma ljus etc på bilderna. Såklart blev det skillnad med solbrännan, och som jag skrev på kommentaren innan, så är det svårt att få till helt rättvisande bilder med en kamera. Jag upplever dock skillnad själv och det är egentligen det viktigaste för mig när jag ska samarbeta med ett företag. Det skulle vara svårt att övertyga andra om en produkt jag inte själv tror på. Det var därför vi kom överens om 4 veckors provtid, utvärdering från båda hållen, och efter det ev överenskommelse. Nu föll det väl ut vilket jag är tacksam för.

Men, förutom det så tror jag precis som du att flera olika faktorer spelar in på ens utseende, sömn, allmänt mående, träning, solbränna etc. Jag tror inte på några mirakelkrämer, men om jag ändå ska smörja in mig med något, så vill jag gärna att det ska vara en sort som passar mig och min hud, en kräm som jag upplever lyfter mitt utseende. Alla gör inte det men denna gjorde faktiskt det. Den gör den mjuk och följsam, lite spänstigare liksom. Svårt att säga exakt vad det är men det ser mjukare ut runt ögonen och kanske framförallt vid ärren runt hakan. Som sagt så länge jag känner att krämen tillför mig något så fortsätter jag med den. Skulle det förändras slutar jag, inte värre än så 🙂

Och ja, det där med Dermapen kanske man skulle våga prova, bara det inte innebär några stick! Men det är väl laser eller något va?

Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: