Läge att testa nu när allt funkar som det ska

I annonssamarbete med Albarla

albarla-11

.

.

Hej hej lördag och hej hej bloggen

.

.

Ni vet ju sen tidigare att jag har ett samarbete med Albarla här, och nu måst jag bara få tipsa om det en gång till (rabattkod längre ned). Det är ett nystartat företag och det har varit superknas på deras hemsida nästan varje gång jag skrivit om det tror jag. Koder har inte fungerat och sidan har varit dålig i största allmänhet. Men… nu har jag blivit garanterad att allt ska fungera friktionsfritt!

.

.

Och ladies, worth waiting for, säger jag bara. Jag är faktiskt svinnöjd med produkterna fortfarande! Några bekanta från förr har hört av sig och undrat ”är de verkligen så bra som du beskriver dem?”. Ja, ja, ja svarar jag på det. Ingen mirakelkräm förstås och den har inte gjort någon som helst skillnad på dee djupa vecken i pannan (trots att jag använt den starkare ögonkrämen, som jag blev rekommenderad där).

.

.

albarla-9

.

.

Det är mer runt ögonen och vid ärren vid hakan jag upplever skillnad. Mer glowigt och mjukare linjer kanske man kan beskriva det som. Krämerna är också väldigt behagliga att smörja sig med. Den grejen kan jag nog inte beskriva med ord hur jag menar, det är liksom bara en känsla. Dessutom är jag hemskt känslig för kräm i ögonen, kan rinna i flera dagar om jag får in något jag inte tål (apjobbigt), men den här är helt ”rinnfri” kan jag garantera.

.

.

albarla-8

.

.

I och med mitt samarbete med Albarla kan jag erbjuda alla mina läsare 10% rabatt när ni använder koden      partner30288         Skriv in den i rutan för parterkod så läggs rabatten till på totalpriset.

.

Ett tips är att välja combo-setet här som innehåller både ansiktskrämen och ögonkrämen, då får du automatiskt 20% rabatt plus 5% med partnerkoden. Är ni med?

.

Alltså 10% rabatt vid köp av 1 produkt, 25% rabatt vid köp av combo-set. Tror också att det kommer med en liten överraskning i form av en ”minireseburk” med varje beställning just nu.

.

Vill du se fler före och efterbilder på mig så gör du det här.

.

.

Skärmavbild 2019-08-31 kl. 14.07.57

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: