Stockrosorna

stockros

.

.

Måste bara kika in och visa er mina fina stockrosor. Sådde dem för flera år sedan och de blommade vackert för första gången förra året. I år är de ännu ståtligare och jag hoppas förstås att de sprider sig ytterligare. Stockrosor är 2 åriga men frösår sig så de kommer tillbaka från år till år. Älskar den här färgen och den står sig så himla fint mot den vita putsade väggen. Jag ska ta några bilder på lavendelhavet där ute också, det är urtjusigt!

.

.

Tips! Om du känner någon som har stockrosor, sväng förbi den personen och be om lite frökapslar i höst. Varje blomma ger en massa frön så det är easy peasy att dela med sig. Sen är det bara att strö ut fröna där du vill ha dina stockrosor.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: