En plats för dagdrömmeri och tips på bra sommarprat

Innehåller annonslänkar till Flattered, Miinto och Wakakuu

puerto portals-7

.

.

En av mina favoritplatser (jag har många) på Mallorca är Puerto Portals, en flådig förort till Palma skulle man kunna säga. Där ligger lyxbåtarna på rad, och slår man sig ned på en av uteserveringarna längs strandpromenaden kan man spana in en aldrig sinade ström av kvinnor som bär alla de där skorna och handväskorna som man själv bara sett på bild. Det är som en enda lång cat walk där den ena fantastiska kreationen efter den andra passerar revy. Att dagdrömma är lätt och fler än en gång har jag fått höra ”sluta stirra mamma/Helena!!!”. Hahaha, jag kan bara inte låta bli, det är ett sant semesternöje för mig liksom 🙂

.

.

puerto portals-2 Skärmavbild 2019-07-14 kl. 15.11.09

.

.

Jag har fått några frågor om min lilla väska och jag har tidigare bara svarat att jag fått den av Magnus i födelsedagspresent för några år sedan, den är från Louis Vuitton och han har köpt den vintage. Har tex aldrig vetat vad modellen heter. Nu vet jag! Den heter Vernis Reade, och den finns här till försäljning. Vintage förstås! Och skulle ni möjligen vara på jakt efter en Chanel, likt den Lillan storasyster har på bilden, hittar ni en vintage sådan här.

.

.

Ett annat tips är från mig gäller sandaler. Mina är Oran Sandals från Hermes och typ de bästa skor jag någonsin köpt. Jag blir lycklig varje gång jag hoppar i dem. Bekväma att gå i, passar till allt, och hur mycket jag än använder dem tycks de aldrig bli slitna. Ett liknade alternativ finns på rea just nu här, och jag gissar att kvalitén är i princip den samma. De är jättefina och handgjorda i Spanien.

.

.

Och för er som missat min älskade superanvändbara omlottvolangkjol från Rodebjer, som jag köpte förra året, så finns den här. Där ser man också lite bättre hur den ser ut. Och förresten. Har du inte lyssnat på Carin Rodebjers sommarprat tycker jag att du ska göra det. Superbra! Här kommer du till det direkt. Linnet är från Custommade, också köpt förra året (på Guts), men ett liknade från samma märke finns här.

.

.

Kram

Helena

.

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Vart lite ivrig och skickade innan jag skrivit färdigt, Carin Rodebjers sommarprat var ju toppen , fantastiskt fin historia om hennes syster bla tycker iaf jag.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: