Blodig och dan, men glad ändå, hade kunnat gå värre…

Inlägget innehåller annonslänkar till Stronger

stronger

.

.

Så var vi på plats i Lofsdalen. Tack vare att vi gick upp redan vid 6.00 igår hemma i Vässan, och stack direkt på morgonen, så hann vi med både strandhäng med sol och bad (22 grader i vattnet yey!!!), träning och lite fiske innan vi kröp till kojs vid midnatt.

.

.

Så himla lustigt att jag bara längtade efter att få träna igår. Den där känslan är ju helt wild! Det är liksom 16 år sen jag kände den och nu dyker den upp allt som oftast. Kan det hända mig så kan det hända dig det kan jag lova.

.

.

stronger-3

 

.

.Förra veckan sprang jag 5 km vid två tillfällen hemma i Vässan. Första gången gick det trögt, riktigt trögt, och det kändes som att jag skulle spy i backarna. Jag hade inte tränat ordentligt (bara tagit långa promenader) på 2 veckor eftersom jag drabbades av öroninflammation när vi kom hem från Mallis. Bad-öra ni vet…

.

.

stronger-2

Nya klatschiga tights och superskön träningsjacka från Stronger här.

.

.

Men nu så är jag på banan igen, sen en vecka tillbaka, och andra gången jag sprang 5 km förra veckan gick det så mycket lättare. Skönt att det inte satt så långt inne. Det är ju annars det som är så hopplöst, att det är så svårt att komma igång igen efter sjukdom.

.

.

Löpningen här i Lofsdalen igår gick väl sådär om jag ska vara ärlig. Ingen fara med formen eller farten eller för den sakens skull motivationen, men en jäkla ”skitsten” kom ivägen för min framfart och det resulterade i en liten olycka…

.

.

.

.

Båda armbågarna, händerna och ett knä ser ut ungefär såhär nu… Fasiken vad det svider.  Blod och grus tvättades av i sjön och så var det färdigsprunget för mig igår. Tacksam ändå att jag inte bröt mig (och att de ny tightsen här, faktiskt höll, vilken ”kvalle”!). Hade kunnat gå så mycket värre. Slog i hakan också men där blev det ingen sårskada bara lite ont i käkarna idag. Tänk om jag hade blivit liggande där i skogen blodig och dan och så hade en björn fått upp vittring… Jodå, det finns gott om björn här, Lofsdalen är faktiskt ett av det björntätaste områdena i Sverige (för den som vill beskåda björnar i frihet på nära håll finns coola Bear’s Den här ). Nåväl, ingen björn syntes i alla fall till igår och jag kom undan med lite skrubbsår och blotta förskräckelsen. På’t igen idag bara tänker jag!

.

.

Skärmavbild 2019-07-29 kl. 09.53.47

.

.

Och du, har du testat Sniph här, noga utvalda dofter från exklusiva parfymhus för bara 159 kr/månad (utan bindningstid). Ge det en chans vetja!

.

Skärmavbild 2019-07-31 kl. 08.32.59

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: