Nu ska jag få fylligare tätare och mer häsosamt hår och hårbotten

∼ Innehåller annonslänkar till Lyko ∼

hår.

.

.

Ni vet sedan tidigare att jag har en känslig hårbotten som sparkar bakut åt de allra flesta schampon som finns att uppbringa… Har väl till dags dato kommit fram till 2 olika sorter som fungerar. De fungerar båda bra och jag känner mig nöjd. Nu fick jag dock nys om något helt  r e v o l u t i o n e r a n d e. Jag vet, visst är det drygt när något sådant händer. Första instinkten blir – Jag är smartare än så, och går inte på några såna trick! Meeen…visst kittlas man ändå av tanken att – Den här gången kanske det ändå är något r e v o l u t i o n e r a n d e  som kommer att förändra mitt liv (eller som i det här fallet mitt hår), och så läser man lika sjutton det som finns att läsa om produkten, metoden eller vad det nu må hända kan vara.

.

.

Håret är ju så himla viktigt. I alla fall för mig. En del av mitt självförtroende sitter larvigt nog i just håret. Känner jag mig snygg i håret mår jag bättre, blir lite tuffare och säkrare om jag tex ska träffa nya människor. Alltså det är inte någon helt galen skillnad, men lite sådär lagom. Ni vet, man sträcker lite extra på sig och känner sig helt enkelt lite mer cool. Om man bortser från hårbotten som är lite dryg, men helt ok om jag använder rätt schampo, så kan jag irritera mig något vansinnigt på att mitt hår är så jäkla tunt och platt. Nej du har inte tunt hår säger vissa, men jo, jag har det, från öronen och framåt. Många men tunna hårstrån säger frisörerna ibland för att vara snälla tror jag. Typ 3/4 av luggen består av bara tunna korta fjun medan den 1/4 som växer ut till långa riktiga strån som påminner om Skalmanspröt. Det behövs en väldig massa bearbetning för att få frippan att se fyllig och fluffig ut. Den där bearbetningen tar tid, försvinner i ett nafs om det regnar, och sliter förstås på håret. Så man kan nog säga att det bara är vid ”special occasions” jag orkar fixa till det. Alla andra dagar hamnar det allt som oftast i en tofs.

.

.

För många år sedan föll jag för frestelsen att prova extensions. Wow vilken känsla att ha den lejonmanen. Dock var det alldeles för krångligt att hålla reda på. Det höll sig snyggt i max 3 veckor efter att man satt i det, sen fick man börja ta hänsyn till ”utväxten”. Nej det var inget för mig, men som sagt. Man kände sig väldigt snygg i de där ”lånta fjädrarna” 🙂

.

.

1 2 3

.

.

Så för att återvända till det där med  r e v o l u t i o n e r a n d e. Det händer alltså bort emellan att man läser om sånt man bara vill ska vara sant. Typ som det här medlet Nioxin som ska ge mer och bättre hårväxt. Den finns i flera olika varianter beroende på vilket utgångsläge man har. Smartast är kanske att ta hjälp med att avgöra vilket nummer mellan 1-6 som passar en bäst, eller helt enkelt läsa på ordentligt själv. Jag fick rådet att använda det här numret på 3-stegsbehandlingen. Det innehåller det här schampot, balsamet och hårbottenbehandlaren. Det ska ge mig följande effekter:

  • Mindre håravfall pga. avbrutna hårstrån.
  • Håret ser tätare ut.
  • Hårstrånas textur ökar.
  • Bidrar till att stärka hårets motståndskraft mot skador.
  • Tar bort överskott av talg från hårbottnen.

Jo jag tackar jag. Levereras det som utlovats kommer i alla fall jag vara superglad!

.

.

hår-2

.

.

Just nu är det 15% rabatt på allt från Nioxin och jag har precis påbörjat min behandling med detta, så jag kan inte i dagsläget ge någon vettig recension, annat än att det känns mycket bra. Medlen luktar gott och är nästan lite som liniment i hårbotten. Fräsch känsla liksom. Ni vet ju också att jag verkligen gillar saker där det liksom  k ä n n s  att något händer! Utöver de olika 3-stegsbehandlingarna 1-6, finns flera andra ”singelprodukter” som kan användas för hårförtjockande effekt. De populäraste, och de jag själv också borde köpa är dessa:

Nioxin Instant Fullness torrschampo som fräschar upp håret och gör det tätare och fylligare. Tack vare dess speciella formula fräschar detta torrschampo upp håret och får det att se tätare ut. Ja tack säger jag!

Hårspray framtagen för att motverka tecken på förtunnat hår. Ger en komplett salongsupplevelse dedikerad till förtunnade hår. En fast finishing spray med extra stadga för långvarig effekt. Ja, tack, tar en sån också!

Har man problem med riktigt tunt hår och håravfall pga av hårstrån som lätt går av rekommenderas man använda det här numret av de olika behandlingarna och sen går det alltså stegvis uppåt.

.

.

hår-3.jpg

.

.

Ska verkligen bli spännande att se om det håller vad det lovar. Jag googlade runt lite och såg artiklar från salonger redan tidigt 2010-tal så det verkar inte vara något nytt i alla fall inom frisöryrket. Det lovar gott! Saker som inte fungerar brukar liksom självdö.

.

.

Skärmavbild 2019-04-09 kl. 10.14.13

.

.

Någon som provat?

Skärmavbild 2019-04-09 kl. 09.59.50.png

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: