Vanlig missuppfattning att det är dyrt att ta hjälp med inredningen

∼ Innehåller annonslänkar till Mio och Campadre ∼

arbete.jpg

.

.

Måndag och här är det full rulle inför påsklovet som börjar på fredag. Vi åker som vanligt till Lofsdalen och jag vill ha så lite jobb som möjligt med mig upp dit. Såklart kommer jag att blogga därifrån, men andra jobb som jag har, kommer jag att försöka jobba undan innan avfärd. Idag sitter jag med ett inredningsuppdrag till ett vardagsrum i ett privat hem. De får inte riktigt till det tycker de och har tagit hjälp av mig. En del av den befintliga inredningen blir kvar och annat kommer att köpas in. Det är i grund och botten ett mycket vackert ljust rum med fina detaljer som möjligen har försvunnit lite i den befintliga inredningen.

.

.

Många är av den uppfattningen att man måste köpa in en massa nya saker (= blir dyrt) så fort man tar hjälp av en inredare/stylist, men så är faktiskt inte fallet. Många gånger är det egentligen bara dåligt planerat, eller så är det alldeles för mycket saker i ett rum. Ni vet hur det är, man samlar på sig saker eftersom och så blir man lätt hemmablind. Ofta kan det räcka med en rejäl utrensning, omhängning av tavlor, flytt av möbler, styling av småsaker och kanske bara ett litet inköp, eller inget inköp alls, för att det ska bli en helt annan harmoni i rummet. Sen finns det förstås de som behöver hjälp helt från grunden. De som liksom inte har något att bygga vidare på, dem hjälper jag hela vägen från planering till inköp och styling på plats. Om man redan från början tar hjälp av en inredare/stylist kan man i de här fallen ofta spara en hel del pengar, dels genom att felköpen uteblir och dels genom att inredaren ofta har bra koll på olika butikers sortiment, priser osv. Dessutom har inredaren också bra inköpspriser redan från början.

.

.

Idag handlar det alltså om att använda både en del av den befintliga inredningen och föreslå några nya inköp. Har hittat en del finheter som jag kommer att föreslå och som jag vill visa er här. Titta bland annat på den här prisvärda jättefina lampan som finns hos Mio. Den är superfin och den kommer att ingå i mitt förslag.

.

.

Skärmavbild 2019-04-08 kl. 13.46.25

Tara  // Isolde // Harlequin och Hexagon Classic Collection (halva priset!)

.

.

Nu ska jag jobba vidare med förslaget här!

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Åh jag ber för att dus er detta och orkar svara. var är toppen i från ?? Så himla snyggt med vitt o beige i en o samma top. Villhöver på den…..

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: