Magisk klänning från budgetkedjan

∼ Innehåller annonslänk ∼

Skärmavbild 2019-04-07 kl. 21.26.03

.

.

Go´kväll

.

Oj oj, vilken helg och vad trött jag är! Årets upplaga av Irsta Blixten, en av Sveriges största handbollscuper, har just gått av stapeln och jag har i 3 dagar alternerat mellan handbollshallen och olika skolor som agerat förläggningar. Lillans lag blev tilldelade 2 skolor att ta hand om så det var bara att inställa sig och göra sina timmar. Ändå så roligt med den här helgen för det är en sån gemenskap och glädje och tjejerna tycker att det är sååå kul med alla matcher och disco och allt sånt. Stort och viktigt för dem liksom. Men som sagt, nu är vi alla bra trötta och jag ska släcka här om ett par minuter. Ville bara tipsa om den här magiska klänningen från Gina Tricot, som jag är gaaanska säker på kommer sälja slut i ett nafs… Så vill man försäkra sig om en inför sommarens fester, eller kanske något bröllop, ja då lär man rappa på och lägga tassarna på en tänker jag. Funderar absolut på att knipa en själv… Vist är den urfin?

.

.

Nu är det natti natti!

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: