Steg för steg beskrivning till min makeup

∼ I annonssamarbete med Lyko ∼

.

.

Oj vad det har suttit långt inne att göra det här inlägget med steg för stegbeskrivning till min make up. Jag gjorde ett youtubklipp med basmakeup tidigare och då var det många som dels ville veta vilka produkter, nummer och färg och sådant, som jag använde, men det var också många som ville att jag skulle fortsätta och göra resten av makeupen också. Så här kommer den nu äntligen, och för de som vill veta exakt vad jag använt, finns en länk till varje enskild produkt under ordet med fet stil.

.

.

Och ja, detta är ett samarbete med Lyko, så jag får alltså betalt för att göra det här inlägget (låtsas inte att jag gör reklam gratis, som jag sett andra göra), men det gör inte saken minde trovärdig, eftersom jag naturligtvis inte skulle använda grejer jag inte gillar. Jag har valt ut varenda en av de här produkterna själv, under flera års tid. Det är billiga grejer och dyra grejer, om vartannat. Några har jag använt i hela mitt vuxna liv, andra har blivit favoriter längs vägen, gemensamt för dem är att det är riktigt bra grejer. Dryga och hållfasta, så som jag vill ha dem. Så, nu var det sagt, let´s get down to business ♥

.

.

Efter dusch börjar jag med ansiktsoljan och ansiktskrämen från Dr Sannas, efter det lägger jag … foundation från Akademikliniken i hela ansiktet med en snedställd borste. Använde tidigare en beauty blender (liten svamp) men tyckte att onödigt mycket av krämen hamnade i den. Den här borsten är jätteskön och det är lätt att få det jämnt och fint med den.

..

.

..

.

Runt ögonen lägger jag en concealer från Helena Rubinstein, den är ljusare än min foundation och döljer alla spår av mörka ringar, tunn hud osv. Lägger också lite concealer runt näsvingarna och nedanför mungiporna där jag har några djupa ärr. När det är klart vippar jag över hela ansiktet med yttepytte lite puder. Egentligen vill jag ha ett sånt här settingpowder, men har inte köpt något ännu.

.

.

.

.

Efter det blir det bronzern från Isa Dora för lite solkysst färg. Brozern lägger jag strax under kindbenet. Jag överdoserar lätt, men jobbar på det, hehehe! På den puffiga delen av själva kinden lägger jag lite rosa rouge från Bare Minerals, den gör att jag ser fräsch och rosig ut tycker jag.

.

.

.

.

Efter det är det dags för ögonen. I den här ögonskuggspaletten från The Balm, finns alla färger jag kan tänkas behöva, från ljust till mörkt. Börjar med att lägga lite ljust från ögonvrån ut över hela ögonlocket, går sen över till och en eller två mörkare färger ut mot den yttre kanten. Tar även lite brun färg och målar mina ögonbryn med.

.

.

lyko-8 lyko-11

.

.

Kompletterar med svart kajal längs ungefär halva ögat, från mitten och utåt, suddar den lite med en smal borste, och avslutar med mascara från Lancome.

.

.

.

.

Avslutningsvis målar jag läpparna med mitt nya läppstift som jag är väldigt förtjust. Det kommer från Clarins.

.

.

lyko-12

.

.

Ibland duttar jag lite med en higlighter från IsaDora på nostippen och över kindbenen, och så förseglar jag hela härligheten med Lancomes settingspray.

.

.

lyko-13

.

.

Voila!!! Klart och så är det bara att fixa till skatboet på huvudet och ge sig iväg på partaj eller något!

.

.

lyko-14 lyko-15

.

.

Hoppas ni gillade det. Och gör ni det blir jag förstås jätteglad om ni klickar på rubriken, skrollar längst ned och lämnar en liten kommentar! Tack på förhand!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

9 kommentarer

Bra tips men nu undrar ju jag vad du gör och använder när det är godnatt så hela härligheten inte hamnar på kudden 😃

Gilla

Thank you for not having your face injected with plastic. I can re-late to you and will actually buy some of the products to try on my own 50 year old face xx

Gilla

Jisses! Använder enbart ACO natt-och dagkräm och för att ”pigga upp” facet använder jag ACO Bronzegel. Mer behövs sällan. Behövs det använder jag ACO Bronzecrean under gelen. Sedan mascara från Maybelline. Rengör med ACO Face clean lotion. Är 65+, har aldrig haft hudproblem och det tror jag kommer sig av att jag aldrig ”experimenterat” med en massa olika produkter

Gilla

önskar att ja också kunde fixa mig så fin 🙂 har inte så många år kvar till 50 men vill fortfarande känna mig snygg.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

[…] Kommer ni ihåg inlägget som jag skrev om en liten fin lägenhet inne i staden. Rubriken löd Om jag blir ensam idag fick jag en kommentar på det blogginlägget. Det var en tjej som berätta att hon har stylat den lägenheten. Jätteskoj tyckte jag det var. Hon har en blogg som jag kikade in på och den hittar du HÄR. […]

Gilla

%d bloggare gillar detta: