Med rätt klippning blir mitt hår lättskött

∼ Innehåller annonslänkar till Lyko  ∼

Skärmavbild 2019-02-12 kl. 22.25.31

.

.

Här på bilden ovan var jag precis nyfrissad i höstas. Perfekt frilla var det, lite uppklippt och lätt att fixa till. Sen klippte jag mig i februari, och då fick jag för mig att klippa det ganska kort och inte alls uppklippt, lite ”pageigt”. Big mistake! Huge mistake! Så himla svårt att styla det och få det att hålla. Det vill inte alls göra som jag vill och är bara platt och tråkigt… Endast med våld får jag det fluffigt (i 10 minuter…)! Måste gå och putsa till det igen asap när vi kommer hem från fjällen.

.

.

.

.

Jag vill ha ett lättskött hår, som jag hade när jag tog bilderna här ovan. Då var det hur lättfixat som helst. Nu vill jag bara tvätta det med schampot och balsamet som ska göra håret fylligt och tjockt, preppa hårbotten med den här (tror banne mig att det funkar), en inpackning då och då eller bara en leave-in-produkt (som gör att håret känns tjockare, yey). Spraya i lite värmeskydd, locka till det med lockstaven som är så bra. Och sen bara fixera hela baletten och ge frippan lite stadga med hårspray. Sist men inte minst, borsta igenom det så att det ser naturligt vågigt ut och inte egentligen lockigt. Det får inte ta för lång tid och inte vara för krångligt. Då väljer jag hellre tofs…

.

.

Skärmavbild 2018-11-08 kl. 01.23.32

.

.

Bäst är när man bara kan fräscha upp frisyren på morgonen med torrschampo (ska köpa det här från Nioxin). Det går snabbt och så sliter man inte onödigt mycket på håret med för många tvättar. Dock har jag typ aldrig lyckats se fin ut dag 2 med håret utsläppt och bara torrschampo. Torrschampo och tofs eller knut är det som gäller för mig!

.

.

Skärmavbild 2019-04-10 kl. 12.34.28

 

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Hej Helena,
Klåda i hårbotten kan bero på att produkterna du använder innehåller phenoxyetanol, ett konserveringsmedel. Inte ovanligt att vi reagerar på det enligt hudspecialister. Phenoxyetanol är ett vanligt förekommsnde konserveringsmedel i hudvårdsprodukter. Jag har haft samma problem som dig.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: