Lillan och jag testar ansiktsmasker

∼ Innehåller annonslänkar ∼

badrum-14

.

.

Det är inte alltid så lätt att veta vad man får när man handlar skönhetsprodukter med oklara bilder på förpackningen och text som är så mikroliten att man behöver förstoringsglas för att tyda den.

.

.

För skojs skull köpte jag två olika sorter som Lillan och jag provade ikväll. Lillan valde den här Serum Masq + relax med grönt te, gurka och aloe vera. Jag valde deen här Slice Mask Sheet också med aloe vera.

.

.

badrum-15

.

.

Lite förvånad blev jag allt över att min förpackning innehäll små ”blad” att placera ut på strategiska ställen i ansiktet. Lillans mask var av en mer konventionell sort med en heltäckande mask indränkt i en sval skön gel. Min var också skön och luktade gott men tillverkaren har verkligen slagit knut på sig själv med de där små bladen, istället för en hel mask. De var bara svåra att hålla på plats och formen passade inte alls ansiktet.  Men framförallt kändes det otroligt slösigt eftersom bladen var utstansade i ett ark och resterna av arket inte gick att använda. Inte så höga poäng på den trots att jag kände mig väldigt mjuk och återfuktad efteråt – fläckvis då alltså…

.

.

Lillans mask däremot var rejäl och ordentligt indränkt med rikliga mängder gel. Den sattes lätt på plats och höll sig kvar utan problem. Luktade gott och kändes enligt Lillan sval och skön. Hon var superlen efter, men det var hon iofs redan innan, så jag vet inte om det blev någon skillnad på just den lilla snorpan. Men det var precis en sån där mask man vill ha, en sådan som verkligen känns ”Spa” och ”här händer det grejer”. Jag kommer helt klart att köpa hem fler av den sorten. Perfekt att ha hemma och sätta på någon kväll i veckan efter träning och dusch. Den finns i olika varianter, rengörande, föryngrande, närande osv. Jag tänkte börja med att beställa hem den här föryngraren samt den här som ska var åtstramande. De kostar 49 kronor nu, mot 99 i ordinarie pris, så lika bra att köpa hem några förpackningar med en gång så att man har hemma liksom. Här hittar du alla olika varianter som finns hos Lyko.

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Finns det något bättre än att ha en ”spa” dag hemma och bara ta hand om sig själv en stund ❤️🙌

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: