Prisad vid årets Guldstänk

Skärmavbild 2019-03-15 kl. 11.38.05

.

.

Årets glammigaste tillställning i Västerås är sannolikt Guldstänkgalan som går av stapeln i Konserthuset varje vår. Där prisas framgångsrika företag från regionen och så bjuds det på en hejdundrande fest. För några år sedan blev jag bjuden men i år var jag hemma och testade ansiktsmasker med Lillan medan Magnus bevistade tillställningen och lämnade rapport när han kom hem.

.

.

I år var det också extra roligt att ta del av pristagarna eftersom Prevas, företaget som min svärfar startade på 80-talet och där min svägerska är kommunikationschef, vann priset som Årets Exportföretag 2018 med följande motivering:

.

”Årets exportföretag har sedan starten byggt upp en stark och framgångsrik verksamhet i Sverige och Norden med leveranser över hela världen. Tillsammans med sina kunder tar företaget tillvara på teknikens och digitaliseringens möjligheter och omsätter behov och idéer till ökad hållbarhet och konkurrenskraft. Idag uppgår företagets exportandel till hela 70 % och bolaget är väletablerat inom den starkt växande tjänsteexportsektorn.”

.

.

Min fina svägerska, dock inte svärfar på bilden utan en annan man från Prevas 🙂

.

Supergrattis alltså till Helena (japp hon har samma namn som jag), svärfar och alla andra på Prevas som ni hittar här

.

(Alla bilder från Guldstänks egen Facebooksida)

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: