Vinterns i särklass bästa inköp för att hålla mig varm

∼ Innehåller annonslänk ∼

Skärmavbild 2019-02-19 kl. 20.56.14

Fleecestrumpbyxan finns här (nedsatta med 50 kr just nu)

.

.

Vinterns i särklass bästa inköp måste ha varit strumpbyxorna med fleeceinsida. I shit you not, jag har levt i dem sen jag köpte dem. Jag hatar att frysa, då menar jag på riktigt hatar, och är det något jag alltid gör på vintern så är det att frysa. Fleecestrumpbyxorna har gjort min vardag (och fest) sjukt mycket mer behaglig och jag har till och med kunnat ta av mig till kortärmat när jag haft dem på mig (hade aldrig hänt utan,  a l d r i g ).

.

.

Jag har bara ett par men använder dem varje dag. Bara att skölja upp på kvällen vid sänggående och hänga på elementet så är de rena och torra till nästa morgon. Lätt som en plätt. Materialet är liksom silkigt på utsidan så de glider lätt mot ett par byxor eller en kjol. Annars är det ju jättejobbigt att ens tänka sig att sätta på sig strumpbyxor av den modellen man hade som barn. Minns ni vad oglidiga de var mot insidan av byxor. Värsta minnet jag har är strumpyxor under ett par ganska tjocka och otympliga manchesterbyxorr, huga!!!

.

.

Har haft ”fleecebrallan” både under kjol (ser man här) och under olika byxor och nej jag har inte upplevt det som varken korvigt eller oglidigt. Bara väldigt varmt och skönt! Tänker testa att ha dem under skidbrallorna istället för underställsbyxorna. Tänker mig aatt det blir väldigt varmt, skönt och bra att inte ha knölet som kan bli när man petar ned underställsbyxan i skidstrumporna. Ni fattar va?

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Jag är oxå en person som fryser konstant från november till april….Iskall om händerna och ont i axlarna för att jag spänner mig så….De där strumpbyxorna låter som något jag borde testa….bara tanken att ta på ett par vanliga i nylon ger mig frysrys i hela kroppen…:-)
Kram
Anne-Lie

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: