Svart är bra snyggt och klassiskt ändå

∼ Innehåller annonslänkar ∼

Skärmavbild 2019-02-19 kl. 16.01.45

Glasögonbågar Nividas här // trosor Lace Laboratory här // väska Sandquist här // sneakers Gina Tricot här // cardigan Busnel på rea här // nagellack Lyko (3 för 2 just nu) här // klocka Boom watches här

.

.

Visst finns det ändå något tryggt, snyggt och väldigt klassiskt över mode i svart. Vet man inte vad man ska välja kan man alltid ”sejfa” och välja svart. Det gör jag ofta. Känner mig i princip alltid snygg i svart. Jag har svarta skor, flera par, mestadels svarta trosor, de håller sig snygga mycket mycket längre än vita som jag mer eller mindre slutat köpa helt. Svarta glasögon ger karaktär åt ansiktet, jag har både vanliga glasögon och solisar i svart, älskar dem båda två. Sen har vi väskor, funkar  a l l t i d  med en svart väska. Jag har både en större och en crossbody som den på bilden, lika användbara båda två. Någon svart klocka har jag inte, men skulle gärna klicka hem den här prisvärda snyggingen. Har heller inget svart nagellack men jag tycker att det är grymt snyggt på välmanikyrerade korta naglar, och så ska det vara ett riktigt glansigt överlack på. Kaxigt och sobert på samma vis liksom. Hur är ert förhållande till svart?

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: