Fransk manikyr och passa på 3 för 2

.

.

Ni vet att jag älskar fräscha naglar med vit tipp, och genom åren har jag provat olika märken på de vita och genomskinliga nagellacken. Jag tror att Essie varit de bästa. De håller himla bra och så är de lätta att applicera tack vare den platta borsten. Så mycket enklare att få till den där raka kanten när borsten är platt och inte rund. Jag har alltid använt det här topplacket, men så fick jag det här topplacket från Essie gratis när jag köpte ett annat lack, och så provade jag det och ja, det är nog lika bra som Seche Vite. Märkte inte någon skillnad i alla fall.

.

.

Just nu har Lyko 3 för 2 på Essies nagellack och åtminstone ska jag passa på att beställa hem 3 nya. Den kritvita här, den superljusrosa här och så tar jag överlacket här också, som liksom blir gratis då. Har inte provat det tidigare, men kanske borde man ha ett underlack också? I så fall finns det här.

.

.

Ett litet tips bara!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: