Snyggare med mindre rynkor och spänstigare hy

∼ Innehåller annonslänkar till Swiss Clinic ∼

Skärmavbild 2019-02-18 kl. 11.01.25

.

.

Hade någon för några år sedan frågat mig vilka hudvårdsprodukter jag använde hade svaret varit att jag typ inte använde några alls. Jag tvättade ansiktet med tvål, Lactacyd, och smorde in det med den hudlotion som fanns till hands, ibland, om jag smorde in mig överhuvudtaget. Detta har förändrats och jag har tagit babysteps framåt i skönhetsdjungeln och faktiskt blivit mer och mer nyfiken och intresserad. Anledningen till mitt nyvunna intresse är förstås för att jag har sett att det gör skillnad vilka produkter man använder och framför allt kanske för att jag har sett att jag blir snyggare (hehe). Kanske inte kan sätta fingret exakt på vad som händer, men hyn har förändrats till det bättre och jag ser piggare och fräschare ut. Flummigt, jag vet, men jag vet faktiskt helt ärligt inte vad som hänt. Huden är liksom mjukare och rynkorna inte lika skarpa. De finns kvar där, men de verkar vara mjukare i kanterna om man säger så. Nu ska vi komma ihåg att jag har fortfarande bara testat väldigt skonsam hudvård och inte ens varit i närheten av någon offensiv behandling. Jag nöjer mig såhär så länge, men man ska aldrig säga aldrig… Fillers och botox är dock helt uteslutet för den som undrar.

.

.

Vad använder jag då? Jo det är lite blandat. Är inte jättetrogen och har inte under en längre period uteslutande använt mig av bara en viss regim, vilket innebär att jag kanske inte är den mest lämpade personen att lämna en recension. Men som jag sa innan, jag märker skillnad (stor skillnad tom…) och det här är vad jag använder.

.

.

swiss 3

.

Swiss Clinics Skin Revival med mikronålar som rollas över huden innan cremen med 5 hyaluronsyror smörjes in. Jag har de korta nålarna som är 0,2 mm, trots att de rekommenderar lite äldre hy med djupare rynkor och ärr, de nålarna som är 0,5mm. De korta nålarna räcker för mig och resultatet har varit himla bra! Ett set med det man behöver finns att köpa här.

.

.

Tidigare har jag också provat Swiss Clinics Dry mask. Jag provade bara en gång första gången och var kanske inte helt överväldigad. Men för en tid sedan hittade jag påsarna med prover och testade några gånger efter varandra och jo, den var inte så tokig trots allt. Ganska skönt att sätta på den och lägga sig och chilla en halvtimma eller så. Jag upptäckte att effekten blir fantastiskt mycket bättre om man sätter på den efter ett bastubad. Ni vet, porerna är vidöppna och huden så absorberande. Dock höll jag förra året på att skrämma vettet ur servitören på Selma spa när jag hade den på mig där och han kom bakifrån (våra solstolar) med en bricka bubbel till mig, mamma och syrran. Haha, vi fick oss alla ett gott skratt!

.

.

swiss 2

swiss-2

.

Torrmasken finns i olika förpackningar 1 mask, för 3 behandlingar finns här, och 3 masker för 9 behandlingar finns här.

.

Är man intresserad av torrmasken är det superläge att testa nu eftersom båda förpackningarna är nedsatta med mer än halva priset. 3 packen tex har kostat 990 men är nedsatt till 295! Dessutom får man en gratis handmask om man handlar över 600 kr.

.

.

Här har Swiss Clinic en digital och gratis hudtest. Det var ganska kul när jag testade den tidigare idag, för den tipsade precis om det jag redan hade provat från dem! Torrmasken här och microneedelingen här.

.

.

Det finns också några saker de har som jag ännu inte provat men som jag tror skulle kunna vara något för mig.

.

.

Skärmavbild 2019-02-18 kl. 12.07.09

1 Innovativ super-fuktgivare som omedelbart ger spänst och fyllighet. Kudden med yttepyttenålar innehåller 100% hyaluronsyra som tränger ned i huden och ger en utfyllnad och åtstramningseffekt. Hur nyfiken som helst på den! Finns här.

2 Längre fylligare och vackrare ögonfransar, jo jag tackar jag, vill ha! Jag klarar inte av lösfransar, har provat några gånger men tyckte bara att det var läbbigt och krångligt (och dyrt), så det här serumet är värt att prova. Vet andra som provat och säger att det är toppen. Finns här.

3 Bleka tänderna. Har gjort det hos tandläkaren tidigare (8-9 år sedan), men nu har jag märkt att det är dags igen. Har faktiskt ibland till och med  ”vitat upp” mina tänder när jag redigerat bilder . Det har aldrig hänt tidigare så därför måst det vara dags. Provar gärna det här medlet som verkar vara bra. Viktigast att det är skonsamt och ger liten effekt, än att det ger supereffekt och skadar tänderna. Finns här.

Skärmavbild 2019-02-18 kl. 11.01.25

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Hm, jag såg nyligen reklam med exakt en likadan borste med små nålat, men den skulle öka hårväxten!
Jag vill verkligen inte ha ( mer) hår i ansiktet än jag redan har!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: