Färgklickar från Italien, något eget i framtiden och det här räcker för mig

∼ Innehåller annonslänkar till By Malina ∼

villa del borgo-18.jpg

.

.

Hej på er, hoppas ni haft en fin helg. Vi har haft det toppen med väldigt soft dagar och verkligen bara trevligheter. Magnus fyller år idag så vi har firat honom med finfrukost, långpromenad i solen och brunch på Restaurang Josefine. Efter det har vi tagit det lugnt här hemma, mamma kom förbi en sväng och myste lite och så har jag har funderat på vad jag ska blogga om i dag. Alltså, på riktigt, det enda jag vill göra är att drömma om sommarsemestern, och nu har jag suttit och tittat på bilder från förra sommaren och jag är helt kär i färgerna. Efter månader av svenska vinterfärger drömmer jag mig bort till de pastellfärgade gatorna i städerna Piemonte Italien, och den turkos poolen vid Villa del Borgo i Canelli.

.

.

villa del borgo-7

.

.

Vi åker inte till Italien i sommar, utan det blir Spanien och Mallis i år igen, men jag älskar verkligen Italien och kan titta på bilderna därifrån hur länge som helst. Jag kommer att åka tillbaka dit igen, absolut. Jag måste åka tillbaka dit, så är det bara.

.

.

canelli-5 villa del borgo villa del borgo-4 villa del borgo-9

 

canelli-3 canelli-4 villadelborgo-6

.

.

Hur mycket jag än älskar Italien är det ändå Mallorca som känns som ”mitt ställe”. Vi drömmer om något eget där så småningom, och ser så vansinnigt mycket fram mot resan dit i sommar. Och trots att det bara är februari har jag redan börjat spana in sommarkläder. Här är några godbitar som får mig att gå i spinn.

.

.

1.jpg

Ava dress här, ja men kan kanske vara sommarens absolut vackraste långklänning. Kolla ryggen kolla volangerna. Jag är kääär!!!

.

.

Skärmavbild 2019-02-17 kl. 20.30.23.png

Alba mini dress finns här. Ser ni färgen? Alltså sååå himla fin!

.

.

Skärmavbild 2019-02-17 kl. 20.33.12.png

Baddräkten!!! Jag dör så fin den är. Ge mig den så behöver jag inget mer i livet (typ). Den finns här!

.

.

Ok, om vi säger såhär, jag skulle kunna klä mig uteslutande i By Malina heeela sommaren, jag behöver inget annat. Jag vill på riktigt ha ALLT!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: