Det blev fel, så nu får ni bara se en lördagkväll hos oss

vardagsrummet-22

.

.

Gokväll ute i stugorna

.

.

Blir bara ett hej från mig med den här bilden i kväll. Jag hade spelat in en ny Youtube video som jag skulle visa er, men det blev inget av med det eftersom jag spelat in den i fel format (så det gick inte att föra över den dit). Irriterande, får lov att göra om det imorgon. För som jag skrev tidigare idag. Jag har en grej jag ska visa som jag verkligen tror ni kommer tycka är så bra. Säkert många som har samma problem som jag (observera att det är ett i-landsproblem, haha).

.

.

Nu ska vi ladda för Mello här och jag ska fixa vårt favoritsnacks, tryffelchips med löjrom, creme fraiche och hackad lök. Mums!

.

.

1

.

.

Önskar er alla en riktigt fin kväll, och lovar att göra en ny film med ”det där” imorgon!

.

.

Blustips med annonslänkar från Gina Tricot

3 nyanser av brunt ♥ Så snyggt till svarta eller beige byxor. Jag skulle nog förresten ta mina svarta fuskskinnbyxor till, ujuj, vad snyggt!

.

Skärmavbild 2019-02-16 kl. 19.21.33

Tigerrandig blus här // brun skjortblus här // randig blus här

.

.

Kram

Helena

vardagsrummet-22

.

,

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: