Julklappen från bonusdöttrarna

∼ Innehåller annonslänkar till Cervera ∼

mat-30

.

.

Godmorgon

.

.

Har ni sovit gott? Jag sov hur gott som helst till typ 05.30 när det plingade till i min telefon… Grrr, hade glömt att stänga av ljudet och 05.30 är det någon som är sugen på att köpa ett par gamla slalomskidor som jag har lagt ut till försäljning, sålt och glömt bort att ta bort annonsen… Well, efter det gick det  i n t e  att somna om.

.

.

Nu har jag ätit frukost och sitter och funderar på om jag ska följa med Magnus och alla flickorna till Saluhallen Slakteriet, eller om jag ska stanna kvar hemma och fixa med en sak som jag är så spänd på att få visa er. Ett tips jag tror väldigt många av er kommer att uppskatta och ha nytta av. Tipset kommer ursprungligen från en av er läsare. Mycket tacksam för det, kan jag säga!

.

.

mat-29

Fick den här helt ljuvligt söta lilla skålen och skeden för flingsalt av mina bonusdöttrar i julklapp. Den kommer från George Jensen och jag tycker att den är en perfekt liten gå-bort-present, eller förresten present i största allmänhet, istället för blombuketten eller vinflaskan. Juiceglaset  i set om 6 här och är också ett bra presenttips.

.

.

Annars då, vad gör ni idag? Det är så roligt att ni är så många som börjat skriva kommentarer. Uppskattar det verkligen och tror att jag blivit bättre på att svara också 🙂 För er som vill kommentera men inte hittat kommentarsfältet kan jag berätta att om man klickar på rubriken i inlägget kommer kommentarsfältet upp längst ned på sidan.

.

.

Annat från George Jensen under 500 kr som jag önskar att jag hade hemma. Perfekta presenter helt enkelt (blink, blink familjen)!

.

.

Skärmavbild 2019-02-16 kl. 10.34.00

.

Brödkorg här // flasköppnare här // äggkopp 2-pack här // servettringar Bernadotte här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: