Att addera lite lite färg

∼ Innehåller annonslänkar ∼

köket-28

.

.

Ja, som ni sett så är det mycket svart och vitt i vårt kök, och så vill jag gärna ha det. Men visst skulle det vara roligt med i alla fall någon ”liten färgklick” att dekorera med. Eller dekorera och dekorera, kanske skulle det räcka med lite porslin med färg på… Jag är ju rackarns svag för rosa och har tidigare sneglat på några rosa assietter till det vita porslinet som vi har i Lofsdalen. Men så fick vi de här fina tallrikarna av flickorna i julklapp, och de passar ju egentligen mycket bättre så jag släppte tanken på det rosa där uppe.

.

.

Nu när köket hemma i stan är så neutralt (och leopardskivan är borta) känns det plötsligt som att man kan ta in en ytterligare färg där. Det var absolut inte aktuellt tidigare! Tänk så stor skillnad det blev och vilka möjligheter jag har helt plötsligt, jippy!

.

.

Skärmavbild 2019-02-15 kl. 11.28.13

Leonore porslin här

.

.

Har ni sett Mios rosa här och grå porslin här (finns i vitt här också). Jättefint om ni frågar mig och visst påminner det om det betydligt dyrare och populära porslinet Mateus?

.

Mio har också en nyhet, och det är den bubbliga glaskannan här.  Fin eller hur? Omöjligt att inte tänka på den andra superpoppis kannan, som finns hos Newport här (jag kan vara den enda bloggerskan i Sverige som inte har den, haha).

.

.

Ha en fin fredag!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Hej!
Fantastisk fint kök 🙂 Kul med insperationen du delar med dig av!
Har själv ett kök i vitt med grå bänkskiva. Har en detalj som sticker ut i en färg och det är en röd KitchenAid som bryter av det vita. Jättefint!
Har en fin helg!

Gilla

Hej Anna, kul att du tyckte samma som oss. Vi var faktiskt på väg att ta bort dem. Men den här enda gången fick faktiskt funktion gå före design (händer typ aldrig hos oss). Vi behöver helt enkelt utrymmet i skåpen! Mvh Helena

Gilla

Köket är jättesnyggt. Det är smart att kunna göra om utan att köpa nytt! Det kräver ju mer tänkande än att bara beställa allt nytt. Hatten av!👒
Skulle gärna se fler bilder från Lofsdalen. Det är magiskt vackert!💙❄️💙

Gilla

Hej Helena!
Din blogg är min favoritblogg, det har nog att göra med att dels är vi lika i ålder och i klädstil, och vi delar intresset för mat och fina, goda viner samt inredning.
Jag har precis lämnat ett stort hus från 20-talet som vi totalrenoverat och flyttat in till stan i en helt nybyggd liten tvåa:-) och jag älskar det!!! Det enda jag saknar är öppna spisen i köket, men man kan inte få allt…

Hur funkar det med fläkten nu när ni tagit bort spiskåpan?? Jag har jobbat i många år inom värmebranchen och är lite skadad när det gäller ventilation….:-)

Ha en toppenmåndag och jag ser fram emot många mysiga inlägg från din vardag!!
Puss och kram Marit

Gilla

Hej Marit vad roligt att du gillar bloggen! Vi använder aldrig vedspisen i köket så någon fläkt är inte nödvändig. Vi ska ha en elektrisk fläkt över spishällen men har inte köpt någon ännu. För övrigt är det oerhört bra ”självdrag” i huset så vi klarar oss faktiskt helt ok utan, men ska förstås ha en ordentlig fläkt! Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: