Fyra nyanser av beige

∼ Innehåller annonslänkar till Nordiska Galleriet, Ellos, Newport, Designonline och Mio ∼

vardagsrummet-17

.

.

Så var det fredag igen och jag kan inte låta bli att undra över var veckan tog vägen. De var väl igår vi kom hem från Lofsdalen? Eller inte? När jag summerar veckan som gått inser jag förstås att det gått fem dagar men att tiden går fruktansvärt fort. Det verkar som att tiden går fortare ju äldre man blir. Någon som känner igen det?

.

.

Här hemma fortsätter vi att fixa med inredningen i vardagsrummet. Nya gardiner har kommit upp, men bara i ett fönster… Jag blev nämligen lite tveksam till färgen. Den passar egentligen inte alls till soffan så det ser lite konstigt ut. Men soffan ska ju inte vara där i framtiden (hur länge det blir vet vi dock inte men ändå:-)) så det är bättre att tänka till hur vi ska ha det sen än hur vi har det nu. Får se om gardinerna i det andra fönstret kommer upp senare idag.

.

.

Skärmavbild 2019-02-01 kl. 10.51.19.png

Soffbord på rea här, gardinerna finns på rea här, kuddar köpta här, vas här, bokstöd halva priset här, skulptur här

.

.

Ha en fin fredag nu vänner så hörs vi senare!

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

10 kommentarer

Hej Erik, soffan är bara tillfälligt där i vardagsrummet. Den är alldeles för liten för det stora rummet. Man kan säga att vi behövde den soffan för att komma igång och göra om vardagsrummet. Det hade inte funkat med de gamla sofforna. De soffor vi tittat på, och egentligen vill ha, är väldigt dyra så vi måste avvakta lite med att köpa en sådan. Då får den här funka så länge. När vi köper den nya soffan kommer jag att köpa in denna i mitt företag, och ha den till styling, så det är inte så att vi köpt något helt i onödan. Vi gör bara saker lite stegvis skulle man kunna säga 🙂

Gilla

På bilden ser det ut att stämma bra med färgerna men verkligheten blir kanske en annan. Hur som helst så ser det trivsamt ut. Kram och trevlig fredag till er alla. 😘

Gilla

jag är ju absolut ingen expert – mer tvärtom – men jag tycker det är bra att det bryter av lite mot varandra med gardiner o att soffan var lite mer rosabeige. Det ger liv på ngt sätt. Men som sagt vem är jag att kommentera.. 😉

Gilla

Hoppas ni får det klart, och som ni vill ha det så småningom, på ett bestående sätt! Något som skulle göra mycket är att bygga in elementet. Kolla på bloggen HofP, ni bor väl i samma stad, kolla vilken snickare hon anlitade! Tipsar även om andra bloggar, som har en färdig stil, som påminner om vad ni verkar vara ute efter, tex SanneAlexandra och Starwoman. De har båda på kort tid fått till väldigt fint och ombonat!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: