Perfekt kombo för mindre synliga rynkor och ärr

∼ Innehåller annonslänkar till Bangerhead, Lyko, Newport och Lexington ∼

skocc88nhet-2

.

.

Jag märker att mitt intresse för krämer och allsköns medel som används för att förbättra utseendet ökar hos mig. Det upptar mer och mer av mina tankar (och mer och mer av min plånbok, haha). Nu ska vi ha med i betänkandet här att intresset (och budgeten) från start var i det närmaste obefintlig, så det finns gott om utrymme uppåt innan det blir ohälsosamt eller onormalt. Skulle uppskatta det som att jag i nuläget ligger strax under snittet för var merparten av Sveriges 46 åringar håller till.

.

.

De uttalade rynkorna kan jag inte göra så mycket åt, de finns där och det ska de göra, men jag vill gärna att de åtminstone ska vara ”mjuka” och inte hårda och skarpa som de blir om man inte vårdar dem ömt. En ”vanlig” hudkräm ger ansiktet fukt och gör det mjukt för stunden, medan mer avancerad hudvård håller hela dagen och sannolikt (tycker jag mig ha märkt) bygger det också upp huden på sikt. Ni vet yttepytte skillnad varje dag gör ganska mycket på en längre period.

 

.

Den här ”Swiss Clinic hemmafix metoden” med den lilla rollern fylld av vassa små nålar har jag nu använt en längre tid (sedan sensommaren om jag minns rätt). Och banne mig ser jag inte en förbättring av det mer häpnadsväckande slaget! Både ärren runt hakan och en hel del tunna linjer runt ögonen är mycket mer diffusa. Pannan med sina djupa fåror är dock lika rynkig som innan, men det kunde man ju fatta för det är ju inte ett trollspö jag beställt hem utan en hudvårdsprodukt.

.

.

skocc88nhet-3

.

.

Swiss Clinic grejen, som finns här, tillsammans med de Isländska mirakeldropparna (japp, här kan vi prata om mirakel inte långt från trollspöt…) som jag skrev om här, verkar vara den bästa kombon för mig just nu. Slängde en blick på mig själv i spegeln igår och tänkte faktiskt ”Ja men se där ja, du börjar se bra smooth ut nu Hella” 😉

.

.

skocc88nhet

De bästa badlakan jag någonsin haft finns här och de grå handdukarna finns här. Just nu är det toppenrea på de här  badlakanen som är lite mindre än mina, och även på handdukarna här. I bakgrunden duschkrämer från Rituals här, lyxig och snygg Milk handtvål här, body lotion från samma märke här

.

.

För övrigt tänkte jag komma med ett litet torsdagstips. Jag har kompletterat mina vita handdukar och badlakan i badrummet med två grå som jag bara använder till ansiktet. Blev så himla trött på att de vita ständigt fick sminkfläckar. Även om man tvättar sig noggrant finns det alltid lite sminkrester kvar. Nu har jag löst problemet och behöver inte irritera mig över det mer. Bra för miljön också eftersom jag inte behöver tvätta de stora badlakanen så ofta.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Nyfiken på dem där swissrollern, vilken har du, 0,2 eller 0,5? Är det kitet du köpte med serum? Använder di dagkräm också?

Gilla

Hej Karin, jag har 0,2 och ja, jag köpte setet med serumet som länken går till. Använder detta på kvällen och just nu en vanlig dagkräm från Emma S på dagarna under sminket. Mvh H

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: