Uppfräschning pågår inte bara i hemmet…

∼ innehåller annonslänkar till Lyko ∼

håret-10

.

.

Det har gått 4 veckor sedan jag insjuknade i influensan och jag skulle vilja påstå att det är inte förrän nu jag börjat känna mig som mig. Jag har fortfarande lite hosta bort emellan, och lite snuva som kommer och går, men jag känner mig ändå frisk och sugen på att komma igång med livet och träningen (till och med den!).

.

.

Under den senaste månaden har jag verkligen inte ägnat en enda tanke åt varken hud, hår, naglar, kläder eller något annat som har med det yttre att göra. Har liksom bara gått omkring osminkad i mysbyxor med en knut på huvudet och känt mig hängig. För några dagar sedan fick jag en riktig ögonöppnare när jag tittade mig i spegeln. Herre Gud min skapare, vilken eländig syn. Ögonbrynen helt ofärgade, håret en katastrof , benen stickiga, huden glåmig och naglarna är ojämna och vildvuxna. Hugaligen! Kände mig som en murvel i enormt behov av en helrenovering. Frissan var bokad till lördagen, så där fanns en plan, resten fick jag helt enkelt ta tag i själv.

.

.

Jag började med en riktigt lång härlig dusch där oönskad stickighet avlägsnades och där fossingarna fick efterlängtad omvårdnad. Ansiktet skrubbade jag länge med den här sköna peelingen. Den har ganska rejäla korn så man får vara försiktig, men den är skön för det känns att den har effekt liksom. Resten av kroppen skrubbade jag med den här kroppsskrubben och så smorde jag in mig med den här lotionen. Så himla skönt och jag kände verkligen hur blodcirkulationen satte fart efteråt, blev alldeles varm och rosig. På nytt född nästan :-).

.

.

håret-9

.

.

Jag var hos frissan i lördags morse och wow, vad jag behövde det. Mitt hår är ganska tunt, speciellt om jag har ”fel” frisyr, och nu hade håret blivit så himla långt så det såg hemskt tunt och stripigt ut. Jag var dessutom sugen på en kortare frisyr så vi klippte av runt 15 cm samt gjorde rejält mycket slingor. Frisören gjorde åter igen den där helt sjukt effektiva behandlingen med steg 1 i serien som man själv fortsätter 1 ggr/vecka med den här produkten.

.

.

Det är faktiskt otroligt vad rätt behandling och rätt frisyr gör för håret. Liten uppklippning, slingor som ger håret mer styrsel och så uppbyggande behandling på det. Mitt hår har nog aldrig haft bättre kvalitet och sett tjockare ut än nu.

.

.

När håret och kroppen hade fått sitt var det naglarnas tur. Klippa, fila och på med det här nagellacket tillsammans med det här topplacket som gör ytan stenhård.

.

.

Innan jag hoppade i säng testade jag att smörja in mitt ansikte med det här varuprovet som jag fått i något sammanhang. Alltså OMG… Det var grejer det! Tydligen är det ett Isländskt märke som blivit så omskrivet och hyllat så det verkar inte klokt. Jag har aldrig hört om det tidigare men nu vill jag aldrig vara utan. Något problematiskt dock eftersom det visade sig vara svindyrt… Det ska räcka med 3-4 droppar om dagen så jag hoppas nu att mitt varuprov räcker länge, hahaha!

.

.

skärmavbild 2019-01-22 kl. 12.17.36

Ansiktspeeling här // kroppsskrubb här // hudkräm här // hårinpackning här // nagellack här // topplack här // ansiktsserum här

(Annonslänkar till Lyko)

.

.

håret-13

.

.

I går måndag var det så dax för den sista finishen. Make up på och så undan med mjukisbyxorna och fram med respektabel klädsel.

.

.

skärmavbild 2019-01-22 kl. 12.46.45

Brun utan sol här // bronzing powder här // primer här // mascara här // läppglans här

(Annonslänkar till Lyko)

.

.

Ja, sådär mycket grejer krävdes alltså för att putsa upp en glåmig exsjukling en helg i mörkaste januari. Nu gäller det att hålla i, tänker jag, för det är bra långt kvar fram till sommar och sol då man plötsligt får så mycket gratis!

.

.

Skärmavbild 2019-01-22 kl. 12.51.23.png

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Vad snygg du blev i håret, jag har lika frisyr som dig och det är ett pyssel att hålla efter utväxten och få dom rätta nyanserna som man trivs med lite beroende på årstid.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: